Olyan ügyben szeretnék segitséget kérni,hogy a férjemnek most Március 14.-én be kéne vonulnia 8 hónapra, kértünk már halasztást meg is kaptuk a három hónapot de szeretnénk még hosszabbitani van-e erre lehetőség? És ha igen hogyan?? válaszokat előre is köszönöm
Egy megtört feleség és anyuka
S.O.S Büntetés végrehajtás halasztás hosszabbitása!!!!
Valaki???
Minél tovább húzzátok, annál rosszabb lesz.
Jó ezt mi is tudjuk csak van egy szívbeteg gyerekem akit nem tudok egyedül eltartani és ezért kéne húzni,hogy a férjem megkereshessen elegendő pénzt arra az időre amíg távol van!
Erre nincs törvényes lehetőség. Pontosabban csak akkor lenne, ha az elítélt (a férje) valamilyen betegsége folytán közvetlen életveszélyes állapotban lenne, de ezt is orvosszakértőnek kell megállapítania, és a BV. egészségügyi szolgálatának is nyilatkoznia kell, hogy a betegség nem kezelhető börtönkörülmények között.
A bírónak más esetben NINCS lehetősége mérlegelni, tehát bármilyen szívhez szóló és méltányolható indokot is írnak, nem fogadhatja el. Nem érdemes kockáztatni (főleg a semmiért), mert nagyon könnyen elúszhat a feltételes lehetősége.
köszönöm a válaszát! akkor semmi esély nincs...
Üdvözlet!
Kérdésem a következő lenne..: páromat 2017.05.05-en masodfokon, jogerősen 1ev6ho foghazra itelte a birosag, 2017.08.08.-ra szóló behívója megérkezett. Van-e lehetőségünk a halasztásra ha 05.05-en az itelet jogerore emelkedett?
Vàlaszokat elore is koszonom!
Esetleg pillants a kettővel a kérésed alatti beírásra.
Köszönöm! És én ezt értem, de mi nem kértünk halasztást még az első 3lehetséges hónapot sem, hanem alapbol igy jott e behivo. Akkor ilyenkor semmit sem lehet tenni?
A jogerős ítélet egyúttal végrehajtható is, ezért a 3 hónap halasztás a jogerőtől adható. Jelenleg a börtönök túlzsúfoltsága miatt valóban az a helyzet, hogy nem éri meg halasztást kérni, mert akár rosszabbul is járhat az illető.
Tisztelt fórumozók.
Párom jelenleg 2 hónapja van bent a Tököli börtön Ben tölti a 2 és fél éves büntetéset .közben ki jött neki március 6 ára egy bevonuló györbe 16 nap fogház végett.ilyenkor mi a tehendö?űgyved álltal kell írni egy papírt hogy nem tud bevonulni?vagy lehet ilyenkor halasztást kérni mivel most a másik ítéletet tölti? Elöre is köszönöm a válaszokat..
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02