nyerlucz
A próbaidő letelte után 3 év elteltével.
nyerlucz
A próbaidő letelte után 3 év elteltével.
Köszönöm szépen! :)
Tisztelt obudafan, Tisztelt fórumozók!
Folyó év májusában van alkalmam kimenni Németországba dolgozni, húsüzemi munkakörbe. Ehhez a munkáltató erkölcsi bizonyítványt kér. 2012-ben lopás vétségével 90 óra közérdekű munka büntetést kaptam. Tudom, hogy vagyonőri és egyéb ilyen tevékenységet nem végezhetek a mentesítéstől számított 5 évig. Azt szeretném kérdezni, hogy ha a fent említett külföldi munkakör betöltésére kérem ki az erkölcsit, ezen büntetésem szerepel-e majd benne, vagy "tiszta" erkölcsi bizonyítványt kapok?
Nagyon várom a választ és előre is nagyon köszönöm!
Tisztelettel: Zoles
Kedves zoles!
Nem lesz probléma az erkölcsivel.
Üdvözlettel: Agent Cooper
védelem és sértetti képviselet
e-mail: bartas@bartinfo.hu
http://frzs.hu/hir.php?…
Kedves Agent Cooper, nagyon köszönöm a választ! :-)
Tisztelettel Jogi szakértök
A következő kérdésem lenne 1év 2hónap letöltendő börtön büntetést kaptam 2évre felfüggesztve,a felfüggesztésből még van vissza 8 hónap..
Kaphatok e így erkölcsi bizonyitványt,ha igen akkor mi szerepel majd benn?
Válaszukat előre is Köszönöm.
Kedves blindjoe!
Valóban büntetlen előéletűnek számít.
Üdv! ez év februárjában letelt a felfüggesztett börtönbüntetésem,nincs folyamatban lévő ügyem! kérdésem a következő: visszakaphatom,valami kérelem esetleg méltányossági alapon a személy és vagyonőri igazolványom? ez az egy szakmám van és hát vissza szeretném kapni hogy dolgozni tudjak! van rá valami lehetőség? köszönöm
Kedves King78!
Három év múlva semmi akadálya nem lesz. Egyébként mi volt a bűncselekmény?
Tisztelt fórumozók!
Vendéglátásban dolgozom, szakácsként, van egy nyolc hónapos börtönbüntetésem két évre felfüggesztve, sikkasztásert. ez szeptemberben lejár. A kérdésem az lenne hogy szeptember után beadhatom e az erkölcsi bizonyítványomat egy óceánjárós vagy folyamihajós munkára? Lehet e belőle probléma, egyáltalán bármiféle jele lesz e az erkölcsi bizonyítványomban?
Köszönettel: gabenq23
Üdv!
A lányom kábítószer fogyasztás miatt fél éven belül elterelésre kell járjon. Kaphat-e erkölcsi bizonyítványt ennek ellenére?
Köszönöm.
Kedves estacado!
A lánya kaphat hatósági erkölcsi bizonyítványt.
Kedves Gabenq23!
A próbaidő leteltének a napján Ön már kaphat hatósági erkölcsi bizonyítványt. (Természetesen ez semmilyen adatot nem fog tartalmazni a büntetésére vonatkozólag.)
Amennyiben viszont már korábban szeretne elhajózni, úgy lehetősége van kérelmezni a bírói mentesítést, mivel a büntethetőségének végrehajthatósága megszűnésétől a fele már letelt.
Nagyon szépen köszönöm a gyors és világos választ!
Üdv!
Érdeklődni szeretnék, hogy 2009-ben kaptam 8 hónap két évre felfüggesztett börtönbüntetést(súlyos testi sértés, és kiskorú veszélyeztetése miatt.)
Kaphatok-e már erkölcsi bizonyítványt újra?
Ha igen akkor mikortól kaphatok/kaphattam volna már?
előre is köszönöm
Kedves fgabesz75!
Törvényileg mentesült már, büntetlen előéletűnek számít, bármikor kaphat hatósági erkölcsi bizonyítványt.
Tisztelt Jogi Fórum!
Erkölcsi bizonyítványt igényeltem a mai nap személyesen, de csak egy végzést kaptam a Központi Okmányirodában, hogy az ügyintézést meghosszabbították 30nappal.
Mi lehet ennek az oka?
Egy ügyem van folyamatban, egy 2007-es NAV ügy, ahol vádlottként vagyok jelen, gyanúsítottként hallgattak ki, valamint rabosítottak, de semmi más nem történt ezzel kapcsolatban.
Még a bírósági tárgyalás szakaszában sincs az ügy, ha jól tudom akkor nyomozati szakaszban van még mindig!
Ez megakaszthatja a tiszta erkölcsi kiadását? Ha igen, akkor mi fog szerepelni az iratban?
Köszönöm és üdvözlettel
SH
kedves segitségüket szeretném kérni én 30hónap letöltendöt kaptam amiböl fk ként 9hónapot majd nagykoruban 12hó-t töltöttem 2010feb-5-én szabadultam kérdésem meddig van ez benne az erkölcsiben mikor lessz tiszta mert nehéz igy elmenni dolgozni válaszukat elöre is köszönöm!
tisztelt forum, tudja-e valaki, hogy ha valakit penzbirsagra buntetnek + perkoltseg+szakertoi dijak es mondjuk nem tudjak behajtani az illeton, akkor ez a birsag elevul -e?
Kedves bika33!
Miután fiatalkorúként ítélték el, így már a törvény erejénél fogva mentesült a büntetett előélet hátrányai alól és kaphat hatósági erkölcsi bizonyítványt.
Kedves Katyika!
Pénzbírság esetén a határozat jogerőre emelkedésétől számított két év elteltével nincs helye végrehajtásnak. (Azért előtte elzárásra változtatják.)
Kedves Stefan_Hanzel!
Amíg jogerősen el nem ítélték, addig kaphat erkölcsi bizonyítványt, más lehet a probléma.
Kedves Agent Cooper!
Én is ezt hámoztam ki a fórumokból, köszönöm válaszát!
Van sejtése, hogy mi lehet a probléma, miért tartják vissza??
Köszönettel
SH
Tisztel Cooper ugynok! Ha jol ertem a hatosagok vegzesben penzbirsagot allapitanak meg es ha nem tudjak hol behajtani, akkor bortonre valtoztatjak, de azt is csak akkor tudjak vegrehajtani ha az illeto Mo-on megtalalhato. Igaz?
Kedves Katyika!
Nem egészen érti jól. A bíróság a végzésében jóváhagyja a kiszabott pénzbírságot, és annak meg nem fizetése esetén változtatja át elzárásra. Az elzárást az elkövető lakóhelye szerint illetékes büntetés-végrehajtási intézetben kell végrehajtani.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Mi és cookie-kat és egyéb nyomkövetési technológiákat használunk, hogy javítsuk az Ön élményét weboldalunkon. Személyre szabott hirdetések és tartalom, reklámozás és tartalommérés, közönségkutatás és szolgáltatásfejlesztés céljából tárolhatunk és/vagy hozzáférhetünk információkhoz egy eszközön, és feldolgozhatunk személyes adatokat, például az Ön IP-címét és böngészési adatait. Ezenkívül felhasználhatjuk a pontos földrajzi helymeghatározási adatokat és az eszközök beolvasásával történő azonosítást.
Felhívjuk figyelmét, hogy hozzájárulása minden aldomainünkre érvényes. Hozzájárulását bármikor módosíthatja vagy visszavonhatja, ha rákattint a képernyője alján található „Hozzájárulási beállítások" gombra. Tiszteletben tartjuk döntéseit, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy átlátható és biztonságos böngészési élményt nyújtsunk Önnek.
Süti | Időtartam | Leírás |
---|---|---|
COOKIE_SUPPORT | 1 year | Ezt a sütit a Liferay állítja be. Ez a süti annak ellenőrzésére szolgál, hogy a látogató böngészője támogatja-e a sütiket. |
JSESSIONID | JSP-ben írt webhelyek használják. Általános célú platform-munkamenet sütik, amelyek a felhasználók állapotának az oldalletöltések közötti fenntartására szolgálnak. | |
PHPSESSID | Ez a süti a PHP-alkalmazásokban található. A cookie a felhasználók egyedi munkamenet-azonosítójának tárolására és azonosítására szolgál a felhasználói munkamenet kezelése céljából a weboldalon. A munkamenet-süti a böngésző összes ablakának bezárásakor törlődik. | |
SERVERID | Ez a süti arra szolgál, hogy a felhasználót egy adott szerverhez rendelje, így jobb és gyorsabb szerveridőt biztosít. Emlékszik arra, hogy melyik szerver szállította az utolsó oldalt a böngészőnek. Segít a terheléselosztásban is. | |
viewed_cookie_policy | 1 year | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
---|---|---|
Gdyn | 1 year 1 month | Ezt a sütit a Gemius szolgáltató állítja be. Ezt a sütit a MOSS és a fejlett webstatisztikák technikai munkamérésének végrehajtásához használják. |
GUEST_LANGUAGE_ID | 1 year | Ez a süti a látogatók által preferált nyelvi azonosító tárolására szolgál. |
---|---|---|
_ga | 2 years | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A cookie-t a látogatói, munkamenet- és kampányadatok kiszámítására és a webhely használatának nyomon követésére használják a webhely analitikai jelentéséhez. A cookie-k névtelenül tárolják az információkat, és egy véletlenszerűen generált számot rendelnek hozzá az egyedi látogatók azonosításához. |
_gat_UA-112481-1 | 1 minute | Ez a Google Analytics által beállított mintatípusú cookie, ahol a névben lévő mintaelem tartalmazza a fiók vagy a weboldal egyedi azonosító számát, amelyre vonatkozik. Ez a _gat cookie egy változata, amelyet a Google által rögzített adatok mennyiségének korlátozására használnak a nagy forgalmú webhelyeken. |
_gid | 1 day | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A süti arra szolgál, hogy információkat tároljon arról, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalt, és segít a weboldal teljesítményéről szóló elemzési jelentés elkészítésében. Az összegyűjtött adatok között szerepel a látogatók száma, a forrás, ahonnan érkeztek, és a meglátogatott oldalak névtelen formában. |
UID | 2 years | No description available. |
---|---|---|
_goa3session | 2 days | Ezt a sütit a szolgáltató Adverticum állítja be. Ezt a sütit a hirdetések kiszolgálásának folyamatához és a hirdetők számára statisztikai adatok gyűjtéséhez használják. |
fr | 3 months | A sütit a Facebook állítja be, hogy releváns hirdetéseket jelenítsen meg a felhasználóknak, valamint mérje és javítsa a hirdetéseket. A cookie a felhasználó viselkedését is nyomon követi az interneten keresztül azokon az oldalakon, amelyek Facebook pixellel vagy Facebook social pluginnal rendelkeznek. |
Gtest | 1 year 1 month | Ezt a sütit a felhasználói viselkedés és a weboldalon végzett tevékenységek gyűjtésére használják a weboldal optimalizálása érdekében. Segít továbbá a Google Ads és a Google Analytics számára a látogatói információk marketing célú összeállításában. |
i | 1 year | Nincs információ. |
IDE | 1 year 24 days | A Google DoubleClick használja, és információkat tárol arról, hogy a felhasználó hogyan használja a weboldalt és minden más hirdetést a weboldal meglátogatása előtt. Ezt arra használják, hogy a felhasználóknak a felhasználói profilnak megfelelő, számukra releváns hirdetéseket jelenítsenek meg. |
mc | 1 year 1 month | Ez a cookie a Quantserve-hez kapcsolódik, hogy anonim módon nyomon követhesse, hogy a felhasználó hogyan lép kapcsolatba a weboldallal. |
test_cookie | 15 minutes | Ezt a sütit a doubleclick.net állítja be. A cookie célja annak megállapítása, hogy a felhasználó böngészője támogatja-e a cookie-kat. |
VISITOR_INFO1_LIVE | 5 months 27 days | Ezt a sütit a Youtube állítja be. A weboldalon beágyazott YouTube-videók információinak nyomon követésére szolgál. |
YSC | session | Ezt a sütit a Youtube állítja be, és a beágyazott videók megtekintésének nyomon követésére szolgál. |
---|---|---|
_goa3test | 2 years | No description available. |
_ia_uid | 5 months 27 days | No description |
_ia_version | 5 months 27 days | No description |
CONSENT | 16 years 6 months | No description |
INX_CHECKER2 | 16 years 6 months | No description available. |
legacy-psid | No description available. | |
nxdigitolvasosession | No description | |
psid | session | Nincs elérhető információ. |
yt-remote-connected-devices | never | No description available. |
yt-remote-device-id | never | No description available. |