Ez alapján amit leírt elévült a követelés. Küldeni kell egy levelet az OTP faktoringnak, melyben előterjeszti az elévülési kifogást. Valószínűleg ő nem hagyja ennyibe és fizetési meghagyásos eljárást indít. Ennek ellent kell mondani és ugyanerre hivatkozva. Perré alakul és akkor a polgári perben is elő kell terjeszteni az elévülési kifogást. Ennek alapján az OTP Faktoring kereseti kérelmét el fogja utasítani a bíróság.
Banki hitelek
Szerintem ne küldjön semmit.Majd ha egyszer fmh-t kér akkor mondj ellent.
A bíróságon mindent a faktoringnak kell bizonyítania.( a kamattól, a tőke tartozásom át az engedményezésen keresztül stb stb mindent)
Tisztelt Végrehajtó!
Segítséget szeretnék kérni.Tavaly novemberben felmondta az Otp a személyi kölcsönömet, átadva az Otp faktoringnak.Írtak levelet, hogy majd a fizetésről, meg a tartozás rendezéséről küldenek levelet.Most ugye julius van.Én írtam nekik júniusban, hogy valami csináljanak az ügyemmel.Az akkori 3500 CHF-ből azóta majdnem 4000 lett, ami szerintem nem az én hibámból adódott.Erre ugye rájönnek a kamatok meg a stb...Lehet valakihez fordulni, mert szerintem így csalás.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02