Banki hitelek

gabci76 # 2012.02.10. 11:33

Tisztelt Fórumozók!
Segítségét szeretném kérni!Férjemmel 2006 decemberben vettünk hitelre egy házat,amire meg is kaptuk az illetéket.Nem tudtuk kifizetni,ezért részletfizetést kértünk,amit második körben is elutasítottak,azzal az indokkal hogy több a bevételünk,mint a kiadásunk.A család sokat segít és mivel ezt nem tudom igazolni,ezt nem vették figyelembe.CHF hitel,munkanélküliség.2009-ben született egy csodálatos kisfiúnk.Annyira rossz a helyzetünk,hogy a gázt is kikapcsolták már.A napokban kaptunk egy levelet,amit a mai napon még egy követett,amiben arról tájékoztatnak,hogy a végrehajtási eljárás eredményes lefolytatása érdekében adatokat kértek két banktól is.Abszolút nem értek ehhez,ezért felhívtam az ügyintézőt,aki azt mondta hogy nyitott bankszámlát keresnek.Ez inkasszót jelent?Amennyiben megtalálják azt a bankot,ahol a lakás hitelünk van,megtehetik,hogy leemelik a pénzt róla még a hiteltörlesztés előtt?Ha igen,akkor mit tehetünk,hogy továbbra is törleszteni tudjunk?Kérhetek még fizetési könnyítést tőlük ha már elutasítottak vagy akkor már nem?Ha bankfiókban fizetjük be a pénzt,akkor hozzáférhetnek?Teljesen tanácstalan vagyok! :(
Kérem segítsen!
Köszönettel:Gabriella

Gabicsek # 2012.02.10. 20:08

Simán lekapják a törlesztés előtt. Inkasszónál ahogy a számlára befolyik a pénzösszeg, a következő másodpercben már el is tűnik róla.

Dr.Attika # 2012.02.11. 08:15

A bakfiókban kell befizetni készpénzben. Azt a bank azonnal elszámolja a kölcsön tartozásra. Meg kell szüntetni a bankszámlát.