Tisztelt forumozók,
Én a magam tapasztalatából mondom, hogy aki csak olvassa, az ÁB_Aegon biztosítónál ne kössön semmit..... Jó két éve kötöttem velük havi tízezerrel élet-biztosítást. Két évvel ezelőtt ( pár hónappal a megkötés után ) megváltozott az állandó lakcímem: 11-szer voltam benn másfél éven keresztül, hogy bejelentsem. Valahogy a tavalyi év szeptemberében ( 19 hónap után) sikerült nekik végre az új (de akkor már nem aktuális címet) beregizni. Akkor kezdtem megint előlről.... Október végén megszüntettem a saját folyó-számlát: elég egy családban egy, és a feleségem számlájáról adtam állandó átutalási megbízást.... Nem vettek le semmit, de idén februárban felszolitottak 45000 forint egyszerre történő befizetésére: nem vettek tudomást a megbízásról, meg semmiről.... A végén " nagyvonalúan" kettő részletben is jó lett volna: de köszöntem szépen.... 200 ezer forintot befizettem, és most kitalálták hogy nullára állok---- , persze én vagyok a hülye:miért nemügyvéddel, meg két pártatlan tanúval intézek bármit... :-))))