És képzeljétek el, hogy én ezt a verset így tanítottam. Általános 7. osztályban. És megértették!
De Jure című folyóirat
- 1
- 2
Csatlakozom: :-)))
Sunshine after the rain.
A hozzászólás a felhasználó kérésére törölve.
Nu, ezt Vörösmarty meglehetős célzattal, nagyon is érthető önös megfontolásokból írta volt, nem elvi éllel.
Meglehetősen abszurd is, amikor nagy romantikus költőnk, tökéletes romantikus stílusban kikel a romantika ellen. :)
Néha álmodozni is kell, bár: "Az álmodozás az élet megrontója, mely kancsalul, festett egekbe néz."
Sunshine after the rain.
Eegen. Mondjuk a gyerektartásdíj csökkentését elérni kívánó minimálbéres apa a svájci óra hirdetéseknek, vagy a válópert indító, elhagyott háromgyermekes anya a középső poszternek... :)
Pedig annak sokan örülnének:-)
Sunshine after the rain.
Bulvármagazin. De azt hiszem, ez a céljuk. Nem az ügyvédeknek szól, hanem az ügyvédi irodában várakozó ügyfeleknek. Playboy-t mégse rakhatnak ki.
Én egyszer a főügyészségen olvastam, ez esetleg nem szakmabelieknek jó olvasmány lehet, de amúgy kevésbé értékes, afféle jogi lektűr.
Sunshine after the rain.
Tegnap olvastam várakozás közben több számát. Szerintem ne nagyon gyötörd magad
az előfizetés miatt. Nem akarom megbántani a szerkesztőket, de az én érzésem az volt, hogy "Nesze semmi fogdd meg jól!"
A De Jure című folyóirattal kapcsolatban lenne kérdésem, hátha valaki ismeri közelebbről is. Az érdekelne, hogy milyen előfizetési díjai vannak a lapnak (erre vonatkozóan a honlapjukon - www.dejure.hu - nem találtam információt), illetve újságárusoknál esetleg hozzá lehet-e jutni (eddig nem találkoztam vele).
- 1
- 2
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02