üdv!sajnos az én broblémámban nem tud segiteni ez a könyv,számtalan Pályázatot adtam már be,ugy is mint karikatúra, ugy is mint vers ,vagy egy egy jó poént,ötletet,mindannyiszor,le nyúlták felhasználták reklám célokra, ezzel is csak másokat gazdagitottam.Az ember ha szaladgál folyton a jogvédő irodában akkor mikor ér rá ötleteket gyártani. Vagy suttogva beszéljek,hogy meg ne hallják? vagy ne is fórumozzak? ne is pályázzak akkor meg mit tegyek?
segítségkérés
Akkor bocsánat.
Mivel budapesti vagyok;
Több alkalommal felugrottam a Nagymező utca 28. emeletére.
Dr. Kovács Kázmér ügyvédi iroda
Szerintem a Mr. (vagy dr.) Vizi, vagy Vizy ... körösztnevét nem tudom, de egy időben sokat volt vmelyik TV-ben, mint műsorvezető.
Szerintem a könyv ~fekete kötésű, füzetszerű, és pl. a Libri boltokban (is) kapható (~2.500.-Ft.).
(Egyébként a műsor nem láttam, csak a könyvet, de - mivel az frissnek tűnt, így - jó eséllyel az lehet.)
Sziasztok, aki tud kérem segítsen nekem. 2005. június 8-án a tévé ügyvédje című műsorban ajánlottak egy könyvet a biztosítóval perben állók számára, aki tudja kérem írja meg, hogy ki írta ezt a könyvet, és mi a könyv címe!
Előre is köszönöm!
ildiko31
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02