Szerencsejatek zrt


Majordomus # 2023.09.03. 19:53

Gondolom nem milliókról van szó sőt tízezrekről sem.

Akkor a türelem a célravezető..

Szomorú örökös # 2023.09.03. 15:23

avp1

ha valaki mer reklamalni a jogos penze miatt

Hidd el, én is jártam hasonlóképp, csak a postánál. Utánvéttel adtam fel egy csomagot postaautomatával. Csak hát akkor omlott össze épp a csomagautomata-szoftver és gyakorlatilag nekem is a „jogos pénzem” bentragadt a rendszerben. A végén emiatt nekem kellett igazolnom emailekkel, sms-ekkel, hogy a címzett átvette a küldeményemet és ki is fizette, majd a végén szó nélül maradéktalanul rátették a pénzem a bankszámlámra. Nem balhéztam velük, türelmesen kivártam a sorom és meg is kaptam a járandóságomat. Neked is hasonló türelmet kívánok! :-)

Szomorú örökös # 2023.09.03. 14:45

avp1

Tehat ha valaki mer reklamalni a jogos penze miatt akkor kakaskodik.
Nem te vagy a legelesebb kes a fiokban az is biztos.

Nézd, te pedig rossz helyen akarod mindezt megoldani.
Továbbra is a Szerencsejáték Zrt. lesz, aki a te vitapartnered.
A „jogos pénz” kifejezés meg akkor lesz igaz, ha jóváírják.
Addig csak reménykedhetsz, többet nem tehetsz.

avp1 # 2023.09.03. 13:25

Aham. Tehat ha valaki mer reklamalni a jogos penze miatt akkor kakaskodik. Nem te vagy a legelesebb kes a fiokban az is biztos.

Szomorú örökös # 2023.09.03. 12:14

avp1

Nyugodjál már le!!! Mi a francnak kakaskodnál a Szerencsejáték Zrt-vel 1-2-3 nap késés miatt?
Ezt egy komoly informatikai rendszer vezérli, ahol előfordulhat üzemzavar,
de ez nem jelenti azt, hogy el akarják csalni a nyereményedet. Nyugi, meg fogod kapni!

avp1 # 2023.09.03. 09:19

Tehat ha szabalyzatban leirom, hogy en adott datumig adott maganembernek kifizetek x osszeget es nem teljesitem azt akkor nyugodtan mondhatom neki, hogy varjal baratom elobb-utobb ugyis kifizetem?

Szomorú örökös # 2023.09.03. 09:11

avp1

Az a helyzet, hogy a 48 ora max jovairasi ido is mar letelt azota. Az ugyfelszolgalattal mar tenyleg 5-szor felvettem a kapcsolatot. Eloszor szombatra igertek, hogy jovairodik. Meg mindig jovairas alatti fulet latok a nyeremeny sehol es valtozatlanul nyerteskent van jelezve.

Türelem, nyertél és ez előbb-utóbb úgyis megoldódik.

Kihez tudok fordulni, ha nem teljesitik a szabalyzatban leirtakat?

Akihez akarsz és tudsz is. Ez special nem kifejezetten jogi kérdés - még.

avp1 # 2023.09.03. 06:56

Koszi az infot orokos! Az a helyzet, hogy a 48 ora max jovairasi ido is mar letelt azota. Az ugyfelszolgalattal mar tenyleg 5-szor felvettem a kapcsolatot. Eloszor szombatra igertek, hogy jovairodik. Meg mindig jovairas alatti fulet latok a nyeremeny sehol es valtozatlanul nyerteskent van jelezve. Kihez tudok fordulni, ha nem teljesitik a szabalyzatban leirtakat? Gondolom csak van valaki aki ezzel foglalkozik, ne kelljen mar a milliardos cegnel bent hagynom a kis penzemet..

Szomorú örökös # 2023.09.03. 04:42

avp1

Nyertes szelveny lett amit a merkozes lejarta utan azonnal jelzett is nekem. De a mai napig nem fizetett ki az oldal illetve annyit ir a nyertes szelveny alatt, hogy jovairas alatt. Na ez a jovairas 2 napja irodik jova de meg mindig nem jelent meg az osszeg az egyenlegemen.

Nem kapkodják el, de elviekben alapból 48 óra áll a rendelkezésre:
A nyeremény jóváírásának végső időpontja a fogadással érintett utolsóként véget érő fogadási esemény befejezését követő 48. óra.
Egyébként meg türelem rózsát.....izé, nyereményt terem. Örülj neki, hogy nem úgy jársz, mint egy másik fogadó, aki a szemem láttára balhézott, mert az előző napon törölték az élőfogadását a rendszer összeomlása miatt és visszakapta a megtett pénzét, de ő ragaszkodott, hogy márpedig ő nyert. A Szerencsejáték Zrt. viszont nem csak az ő pénzét adta vissza, hanem azokét is, akik egyébként nem is nyertek volna. Tehát ők korrektek voltak, de az ürge meg ott cirkuszolt előttem, hogy ez mekkora csalás. Pedig olyan szépen benne van a részvételi szabályzatban: „Bármilyen okból elrendelt törléskor az adott fogadási eseményre, kimenetelre vonatkozó megtett fogadásokat visszamenőlegesen töröltnek kell tekinteni, és ezekben az esetekben a befizetett téteket a fogadók részére vissza kell fizetni

elment 2 nap es amit szerettem volna ezzel az osszeggel megjatszani az nyero szelveny is lett volna termesztesen

És mi történt? Elfogyott a pénzed? Amit nem játszottál meg, az nem a te dolgod már. Nem kérheted rajtuk ezt is számon, hogy mit játszottál volna meg a nyert összegből, mert ez egyedül csak feltételes mód - a lényeget kiemeltem. Ott volt a lehetőség rá, hogy ha ennyire tuti tipp volt, akkor megjátszd egy másik pénzből.

avp1 # 2023.09.02. 14:29

Udv. 2 nappal ezelott tettem egy az napi élő fogadast online feluleten a tippmixpro oldalon. Nyertes szelveny lett amit a merkozes lejarta utan azonnal jelzett is nekem. De a mai napig nem fizetett ki az oldal illetve annyit ir a nyertes szelveny alatt, hogy jovairas alatt. Na ez a jovairas 2 napja irodik jova de meg mindig nem jelent meg az osszeg az egyenlegemen. Meg mindig az van irva, hogy jovairas alatt. Egyszeruen nem tudok hozzajutni a nyeremenyemhez. En nem talalok semmi erre vonatkozo szabalyt a szerzodesben es hiaba vettem fel mar vagy 5-szor a kapcsolatot emailben illetve telefonon is az ugyfelszolgalattal csak az igergetes megy, hogy jelzik az illetekes kolleganak es varjak. Tudok ezzel kezdeni valamit vagy mi tevo legyek? A legbosszantobb az egeszben, hogy igy elment 2 nap es amit szerettem volna ezzel az osszeggel megjatszani az nyero szelveny is lett volna termesztesen. Tud valaki nekem ebben segiteni, hogy kihez fordulhatnek? Koszi. Peti