Antihetes honlap beszerzése segítsetek !!!


KANonim # 2004.06.17. 20:29

Remélem, elégedett vagy a tartalommal. Vesszen TrianoN!

KANonim # 2004.06.17. 20:27

Újra a régi NemNemSoha! A régi NemNemSoha tartalmával jelentkezik a http://mindentvissza.uw.hu Új rovatok is lesznek, na meg képek a 2002-es Erdély Szépéről.

bekesrevizio # 2003.10.10. 02:07

A lényegre szorítkozok mert amúgy hosszú lenne (lehet így is az lesz).

Amióta levették a nemnemsohát meg az antihetest nagyon rossz idegállapotban vagyok.
Sikerült megszerezni a honlap nagyrészét, mert valaki letöltötte míg megvolt, de rengeteg kép, a bejelentkező flash logó www.swf hiányzik és az MRM könyvtár, valamint az antihetes honlap. Akkor nyugodnék meg ha minden meglenne írtam az újraindult nemnemsoha szerkesztőjének a hiányzó részek elküldése végett

Ezt az arrogáns választ kaptam

Szervusz Br!
1., Elfogultságból szídni valamit nem szép dolog. Te azért szídod az új nemnemsohát, mert nem adtam oda amit kértél. Ez mit sem változtat azon, hogy az új nemnemsoha tökéletes lesz, köszönhető sok ember kitartó munkájának.

2., Itt van nálam CD-n a régi nemnemsoha, de nem adom oda, mert úgy laptam meg, hogy nem adhatom oda másnak. Vagy felfogod, vagy nem, de engem hagyj békén!

Köszönettel:
Varga Gábor

Ez már nem az első eset, még a betiltás után időkben próbáltam Juhász Lászlótól (A szentlászlótv adásvezetője) kérni az oldalakat (merthogy neki is van egy kópiája) de kb ugyanilyen stílusú választ adott. A freedom forumon is rendkívül durván kezelik ezt a kérdést, meg minket volt(mert a párt darabokban, ezt is rendkívül nehéz megemészteni) MIÉPeseket.

Szóval elképzelhetitek erre a válaszra hogy kiborultam.

Arra hivatkozik hogy nem adhatja oda senkinek, hát nem teljesen mindegy ha már nálam van az anyag és csak a hiányzó részeket kérem ?!!!

Annyira kiborultam hogy nem tudom mit csináljak, keressem meg (lehetetlenség) és vegyem el tőle ??
Nem megoldás mert bűncselekmény.
Vagy keressem meg hivatalosan az infórumot és kapjak egy hasonló választ = még idegesebb leszek. Nem megoldás.

Persze hivatkozhattok arra hogy az anyagot betiltották, de csak a nyilvánosság elől ! Tehát birtokolható, mint ahogy az infórum is teszi.

Csak SEGÍTÕ szándékú hozzászólások, és a honlapok visszaszerzéséhez ragaszkodom, más egyéb megoldás nem érdekel.