Szomorú örökös
Látom mindenáron kötözködni akarsz, holott nem egyszer leírtam, hogy ÍRTAM a Lidl-nek, beszéltem velük telefonon, és a szervizzel is egyeztettem, tehát nem a babérjaimon ülök, hanem folyamatban van az újabb kör. Nem vitatkoztam a Lidl-lel, egyszerűen jeleztem nekik újra a problémát és hogy elvárható lett volna, hogy a szervizük a visszaküldés előtt ellenőrizze, hogy a gép működik-e, ne ugyanazzal a hibával kapjuk vissza. Számomra maga az egész eljárás számomra totál kiábrándító és nevetséges volt, úgy gondolom a véleményemet leírhatom/elmondhatom, bár tudom idehaza nagy divat, hogy füled-farkad be kell húzni és bármi problémád/észrevételed van, kb neked kell megalkudnod szép csendben. Ezt az élet számos területén tapasztaltam már, de én soha nem voltam ilyen és soha nem is leszek. Nem feltétlen erre az esetre értem, voltak ennél már sokkal hajmeresztőbb "ügyeim" is (pl MVM-el), aminél ha nem vagyok eléggé határozott és nem állok ki magamért és nem megyek utána a dolgoknak, akkor simán leráztak volna és simán hülyének néztek volna.
"És látod, ezt sem értem, miért egy eladótól várod, hogy a helyzeteted megoldja."
Már bocs, de a jótállási igényemet elsődlegesen azzal szemben kell érvényesítenem, akitől vettem a terméket, márpedig ez a Lidl, nekik kutyakötelességük megoldani a problémát. A szerviz a Lidl megbízottja, tehát ha hibásan javít, az továbbra is a Lidl felelőssége. Én mindkét féllel egyeztettem többször is, de a probléma megoldásáért jogilag akkor is a Lidl tartozik felelősséggel. És ezt nem én mondom, hanem a jogszabály, szóval egy picikét vicces, hogy még én vagyok kérdőre vonva, hogy ha a Lidl-től vettem a terméket, akkor ugyan miért a Lidl-től várom a megoldást (??).. :D