Kedves Jogi Tudorok,
mivel nem találtam a régi témák között ilyen kérdéskört, ezért új témát nyitok, amiben a segítségüket szeretném kérni.
A történet:
április 19-én felhívott a UPC, hogy jelentős telefonszámlám halmozódott fel (nettó 65 ezer).A telefonvonalamat aznap teljesen lekorlátozták, azóta is él ez a teljes korlátozás tudtommal.
Mivel előtte nem volt számlatartozásom, igencsak meglepett ez a magas összeg. Végül kiderült, hogy a telefonvonalra kötött, még az előző tulajdonos által beüzemelt és távfelügyeletre is bekötött riasztó kommunikálgatott csendesen.A riasztót én magam nem használtam, sajnos elkövettem azt a hibát, hogy nem kapcsoltattam le teljesen a beköltözés óta,ez időközben megtörtént.Arról a tényről, hogy távfelügyeletre van kötve, nem tudtam, gyakorlatilag a upc által értesültem arról, hogy bármi kommunikáció történik a telefonvonalon.A távfelügyeleti céghez semmilyen elérhetőségem nincs, csak a telefonszám a hívásrészletezőből, de azon elindulva sem jutottam hasznos információhoz.
A számla kiérkezett, májusban, közel 100 000 Ft bruttó összeggel, melyet természetesen megreklamáltam, akkor még arra hivatkozva, hogy nem volt tudomásom a riasztó ezen beállításáról. Először a telefonos ügyfélszolgálaton próbálkoztam, ahol elutasítottak.
Majd az ÁSZF tanulmányozása után írásban próbálkoztam meg a reklamációval, ezúttal a UPC elektronikus ügyfélszolgálatán. Ekkor már hivatkoztam az ÁSZF-ük manuális limitfigyelés részére is, mi szerint nettó 25000 Ft az az összeghatár, ahol értesíteniük kellene az ügyfelet és korlátozniuk a szolgáltatást.Megoldásként javasoltam a nettó 25 ezer megfizetését, hiszen ügyfelük szerettem volna maradni. Itt már több idő telt el, de szintén elutasítottak, arra hivatkozva, hogy ők már április 15-én megpróbáltak elérni, de nem értek el, csak április 19-én, amikor is a teljes korlátozás megtörtént.Állítólag április 15-én részlegesen korlátoztak.Sajnos azt, hogy április 15-én megpróbáltak-e elérni vagy sem, nem tudom sem igazolni, sem cáfolni, mivel nem mindig tartózkodtam mobil hálózattal lefedett területen.
Úgy döntöttem, hogy a hírközlési biztoshoz fordulok.
Eközben a kiérkezett későbbi számlákat befizettem, hogy a szerződés ne bontódhasson föl. A reklamált számla azonban 30 napon túli tartozás lett időközben, ezért a UPC úgy döntött, hogy korlátozza a szintén általam fizetett televízió előfizetést, így július 10. óta 3 adót nézhetek.
Július 11-én megreklamáltam a telefonos ügyfélszolgálaton a tévé korlátozását, tekintve, hogy a telefonos szerződésem 2009-ben kezdődött, tévét viszont csak bő egy évvel később köttettem be. Mind a telefonos, mind a tévé szerződésemen külön ügyfélszám szerepel, így feltételeztem, hogy azok külön előfizetői szerződésnek is minősülnek. A telefonos ügyfélszolgálaton megreklamáltam tehát, hogy a telefonos tartozás miatt miért korlátoznak egy külön előfizetést, jelen esetben a tévémet? Erre azt a választ kaptam, hogy ez valójában egy szerződés (két külön ügyfélszámmal???), mivel hiába kötöttem külön-külön és más ügyfélszámmal, ők egyben kezelik, mivel "ez mindig is így volt".
A telefon másik végén ülő úr közölte velem azt is, hogy már megvan a határozat is egyébként a biztoshoz benyújtott panaszommal kapcsolatban, majd felolvasta annak tartalmát. Én a levelet másnap kaptam kézhez, természetesen elutasítottak. Ami meglepett viszont az, hogy a levél nem a biztostól érkezett vagy a hírközléstől, hanem a UPC-től....
Kérdéseim:
1, hova fordulhatok panasszal, ahol nem a UPC fogja megítélni és elbírálni a rá érkező panaszok jogosságát?
2, összevonhat-e 2 külön időben, külön ügyfélszámmal kötött szolgáltatásra vonatkozó előfizetői szerződést a UPC? Korlátozhatja-e egyik szolgáltatás számlatartozása miatt a másik előfizetést, amin rendben mennek a befizetések és nincs tartozás?
3, az ÁSZF-ük 5.2.1 pontja nem ad részletes tájékoztatást arra vonatkozóan, hogy mi minősül "részleges korlátozásnak" illetve "teljes korlátozásnak".Nem értem, hogy ha április 15-én nettó 25 ezer forintnál járt a telefonszámlám, és részlegesen korlátozták a telefonomat, akkor hogyan nőhetett a részleges korlátozás mellett április 19-ig nettó 65 ezerre a telefonszámlám?
4, Amennyiben nem értek volna el április 19-én sem valami oknál fogva, akkor meddig ketyeghetett volna a telefonszámlám? Egyáltalán hol van lerögzítve, hogy pontosan mi a menete a limitfigyelésnél az előfizető értesítésének? Mert az ÁSZF sajnos nem ad választ erre a kérdésre sem.
Előre is köszönöm a segítséget és tanácsokat!