Tisztelt fórumozók, segítségüket kérem!
Budaörs szélén található "D.J." dohány és italboltból Július 2.-án kitiltottak, arra hivatkozva hogy tiszteletlenül beszéltem az italbolt pultosával. (Ez lehet megtörtént. Az illető nem az intelligencia csúcsa, rendszerint fáradt és ingerült. Én a hosszas várakoztatás után annyit mondtam hogy "Na. hopp hopp!"). Ekkor kiabálni kezdett velem a hölgy, én felemelve a kezem elnézést kértem többször is a békesség kedvéért. Lánya, aki a dohánybolt részben dolgozik, segítségére odajött, ő is kiabált velem a vendégek szeme láttára, majd kitiltottnak nyilványított. Egy panaszlevelet kitöltöttem, még várok a válaszukra.
Mai napon, Júl. 7 ismét megpróbáltam bemenni a dohányboltba dohányt illetve 5-ös lottót venni, de nem voltak hajlandóak kiszolgálni. Egyébként úgy 7 éve vagyok "törzsvásárlójuk".
Sajnos hasonló esetet nem találtam az interneten, gyanítom mert abszurd hogy ilyen megtörténjen.
Segítségüket szeretném kérni, hogy ebben a boltban kiszolgálást kaphassak, mivel a legközelebbi boltok túl messzire vannak. Amennyiben külön PTK-s rendeleteket is adnának válaszban amire hivatkozhatok, különösen hálás lennék érte.
További szép napot,
- F.Bence