adásvételi szerzodés

lili # 2002.11.27. 18:04

davida írta - 2002.11.27 17:50
Kedves Fórum-olvasók!

Remélem, nem veszi senki zokon, de ha megoldható szeretnék valakitol egy szabályos adásvételi szerzodésmintát kérni (használt digitális fényképezogép vásárlásához). Sajnos, nem tudom, pontosan minek kellene benne lennie ahhoz, hogy senki ne problémázzon utólag.

Minden segítséget elore is köszönök!

E-mail: davida@almos.vein.hu

Kedves Davida!

Nem olyan bonyolult az a szerződés, biztosan vásárolt már autót, bár azok igen egyszerű blanketta szerződések szoktak lenni, de az azokon lévő kikötések és rendelkezések szerintem jók.
Főbb pontok: a fényképezőgép pontos típusa, gyári száma és egyéb azonosító száma, 'megtekintette állapotban' vásárlási kitétel, szavatosság vállalása az eladó részről, melyben szavatolja, hogy a fényképezőgép rendeltetésszerű használatra alkalmas, és nem rendelkezik olyan hibával melyet az Eladó értékesítés előtt felismert. Pontos vételár meghatározása, fizetés határnapja módja.
Kipróbálásái lehetőség kikötése.

Üdvözlettel:

Lili

davida # 2002.11.27. 16:50

Kedves Fórum-olvasók!

Remélem, nem veszi senki zokon, de ha megoldható szeretnék valakitol egy szabályos adásvételi szerzodésmintát kérni (használt digitális fényképezogép vásárlásához). Sajnos, nem tudom, pontosan minek kellene benne lennie ahhoz, hogy senki ne problémázzon utólag.

Minden segítséget elore is köszönök!

E-mail: davida@almos.vein.hu