Udv mindenkinek!
Remelhetoleg tud nekem valaki segiteni, ha mast nem legalabb utiranyt adni, hol keressek erre ra.
Tarsashaz tetoterbeepites megtortent, viszont a FOKETUSZ a korulottunk levo szomszedok hazainak a kemenyeit is bevizsgalta, mivel ugy ad csak ki majd engedelyt a hasznalatihoz, hogy azok is rendben vannak.
A kerdesem az lenne, hogy pontosan mi a jogszabaly erre vonatkozolag? Pontosan, hogyan szamoljak ki, hogy mely kemenyekrol van szo? Hany meteres sugarban nezik meg es honnan szamolva? Ha a szomszed hazak kemenyeinek az allapota nem megfelelo valamiert, akkor mikor kell nekunk megcsinaltatni azokat teljesen, ugy ertem, hogy nem csak magat a megmagasitast? A tartalek kemenyeket milyen allapotban lehet hagyni, beleltetes stb. Egyaltalan hany tartalek kemeny kell kotelezoleg egy hazra?
Sajnos a helyi kirendeltseg allandoan mast mond. Folyamatosan valtoznak a kemenyek szamai, foleg a hasznalaton kivuli kemenyeke, egyszeruen duhito. Voltam mar a KMSZTI irodajaban is, de ott azt a felvilagositast kaptam, hogy csak es kizarolag a helyiektol kerhetem a hivatalos felmerest.. szeretnem ezt ugyved nelkul meguszni, bizom benne, hogy csak a laikust tudjak atverni alapon.