Zoole!
Ha ismerném a részleteket és jogász lennék, akkor sem tudnék válaszolni a kérdésedre, mert jós nem vagyok, és tudtommal a jogi egyetemek tantervében sem szerepel a jövendőmondás:)
Hogy mit tegyél, még kevésbé tudom megmondani. Énnekem is van egy folyamatban lévő ügyem, ahol többrendbeli levelezéssel nem tudtam elérni, hogy mutassanak fényképet, a fizetési meghagyásnak ellene mondtam (1.500 Ft-ről indul a vita), és azt az álláspontot képviselem, hogy a) én próbáltam együttműködni, jeleztem, hogy ha alátámasztják valamennyire is hihetően, hogy én, akkor, ott, cetli nélkül, akkor fizetek b) a parkolásiak minderre nem voltak vevők c) ebből következően az alaptarifa vonatkozásában az ajánlatomat fenntartom, de perköltségre marasztalják a felperest, mert nem szolgáltattam rá okot, hogy pereljenek, elég lett volna valami normális fényképet küldjenek. Mi lesz belőle, nem tudom, de úgy érzem, hogy muszáj ellenállni a jogtalan követeléseknek, mert különben vérszemet kapnak a harácsszedők és végképp elszemtelenednek.
Üdvrivalgással:
KEA.