Igen, nem a kesztyűtartó. Az első szélvédő jobb alsó sarkába kell elhelyezni. Az okmányirodában kell intézni, igényelni másikat.
Átrendszámozás
Véleményem, gyanítom nem a kesztyűtartót írja a jogszabály.
Okmányirodában lehet kérni? Ma megyek és pótlom.
Igen Ha a régi megvan akkor csak 1660ft az ára. Bár a régi se kell elég egy fotó vagy egy sorszám, a neten közzétett infókkal szemben. Nekem ezt mondták az okmányirodában. De még mennem kell biztosítóhoz, és zöldkártyacímke pótlásra.
Jogszabály írja elő, hol kell lennie a matricának, a pontos helye le van írva!
Pótolni lehet és újat kérni hogy fel tudjátok ragasztani a helyére.
Mi a szélvédő csere óta a kocsiban hurcoljuk az eredeti szélvédő darabkáját. Még jó. hogy a szerelő tudta, hogy nem szabad kidobmi, mert nekünk fogalmunk sem volt róla.
Akkor megoldódott a probléma. Úgy tudtam hogy matricát kérésre után gyártanak.
A kamuzással meg szerencséd volt...
15e ft.-ért kaptam új forgalmit rendszámot matricát :)
T. Mindenki.
Tegnap kivettek a járőrök míg álltam piros lámpánál, mint kiderült azért mert nincsen regisztrációs matrica a szélvédőn. Forgalmit nem vették el mert, azt kamuztam megvan, de sajnos nincs meg mivel szélvédőt cseréltem a kocsin, és a régi szélvédő ki lett dobva(bár többször igazoltattak már de eddig nem volt ebből gond). Az ügymenetet már tudom, új rendszám kell, ahhoz kapok új matricát. A kérdésem csak annyi lenne hogy ha lemegyek okmányirodába kifizetem a sarc-ot, akkor azonnal kapok új rendszámot? Melóhoz kell a kocsi, illetve a gyerekeket is azzal hordom suliba, oviba. itt helyben még elmászkálok vele, de melóba (pestre) már nem merek igy bemenni vele.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02