A T. Fórumtagok szíves tájékoztatására!
F. év márc. 23-i kelettel kaptam egy levelet a Centrumtól, hogy ugyan már fizessek nekik ötezer-párszáz forintot, de lehetõleg gyorsan, mert mindjárt lejár az elévülés öt éve. Április 4-én kelt válaszlevelemben udvariasan megkértem õket, hogy ha lehetséges, mutassanak valami fényképeket is, mert erõsen valószínûtlen, hogy én az említett helyeken bármikor is parkoltam volna - legjobb emlékezetem szerint ugyanis sosem volt dolgom arrafelé, fõképp nem kocsit igénylõ.
Erre írnak egy újabb levelet, október 10-i kelettel, tehát alig több mint fél év múlva, hogy aszongya: a levelemben foglaltakat, arra tekintettel, hogy a Centrum eljárása a vonatkozó (de nem részletezett) jogszabályoknak megfelelõ volt, nem áll módjukban figyelembe venni. Fényképet tehát nem mutatnak, ellenben fenyegetnek újfent, hogy be fognak perelni.
Ja, a levelet nem írták alá, egy nyomtatott s.k. ugyanis nem aláírás, csak a Magyar Közlönyben szerepel így a törvények stb. kihirdetése. Kissé mintha sokat képzelnének magukról, csak azt nem tudom, hogy egy esetleges eljárásban végre megnézhetem-e a fényképeket, vagy a t. Bíróság elõtt is elég arra hivatkozniuk, hogy õk pedig szabályszerûen jártak el.
Lehet, hogy én is erre fogok hivatkozni.
Üdvrivalgással:
KEA.