Sziasztok!
Hasonló cipőben járok, 2002.06 hónapban nem vettem parkolójegyet. Hozzáteszem, nem volt az utcában automata és tábla sem. Miután a csomagot megkaptam a szélvédőre, utánanéztem, és a tábla kidöntve feküdt a járda mellett... Na ja, be is fizettem az 1000Ft-ot, csak a csekk igazolószelvénye 3 és fél év elteltével elveszett.. Amúgy 30 napos fizetési határidő túllépésére hivatkozva most 3 és fél év után 4775Ft-ot akarnak lehúzni rólam.
Próbált már valaki e-mailen vagy telefonon kommunikálni velük? Én többször is.
Telefon: a Weboldalukon 3 üsz szám volt, abból kettő nem élt, a harmadik meg állandóan foglalt, ha esetleg nem, akkor max az automatával tudok beszélgetni. Legutóbbi alkalommal 40 percen át pörgette a telefonszámlámat, de sajnos mindig minden ügyintéző foglalt volt.
Email:
Megírtam a fenti telefonhistóriát + a panaszomat emailen, erre nem jött válasz, de a két nem élő számot törölték a web oldalukon....
Ez ám az ügyintézés felsőfoka!!
Kedves "kollégák"! Nincs arra valamilyen törvény, hogy mennyi időn belül kell küldeniük a fizetési felszólítást?
Van valahogyan arra lehetőség, hogy a 4 éve feladott csekket visszakeresse a Posta az igazolószelvény hiányában?
Nincs valami törvény a minimális ügyfélszolgálati szintre vonatkozóan?
Nem akarok 200km-ert autózni, hogy tudjak velük beszélni.
Persze engem is fenyegetnek, hogy adóhatóság útján be fogják hajtani etc..