Tisztelt fórum!
Az autómat a parkolóban meghúzták. Első lámpától a bal első ajtóig. A lámpám kitört, a kocsi bal oldali festése megsérült plusz a tükör is megsínyltte a dolgot. Megcsináltuk a baleseti jegyzőknyvet és annak rendje módja szerint bementünk a biztosítóhoz.
A biztosító felvette a jegyzőkönyvet és a javításokat. (bal első lámpa csere, díszléc csere, festések, és bal tükör csere). Ezután bevittem a kocsit a szervízbe és 1 hét alatt megcsinálták. Hazahoztam, és annyit mondtak, hogy minden OK nekem nem kell fizetni semmit. Ez volt kb 2 hónapja. Nemrég felhívtak a szervízből, hogy a biztosító nem fizette ki a teljes összeget, mivel szerintük a bal első fényszoró és a tükör nem törhetett el ebből a balesetből (ezt mát utólag csinálták). Mivel a másik autót is behívták és azon ott nem volt nyom ahol az én tükröm van.
A szervíz szerintem majd rajtam fogja követelni a biztosító által ki nem fizetett összeget. Mi ilyenkor a teendő, mert végöl is a szervíz úgy adta ide a kocsit, hogy nekem nincs fizetni valóm