Valós félelem, hogy a férjnek ítélik a gyereket?

kerdezo70 # 2007.08.29. 21:47

_Wasp_!

Köszönöm, hogy ennyit szólsz!
Azért , mert érzem nem segíteni, és nyugtatni akarsz, hanem inkább pejoratívan tárgyilagosnak lenni, maradni.
Engedd meg, hogy megkérdezzem, segítségeid súlyát mérlegelve, hogy tapasztalat (jogi, vagy magánjellegű), esetleg élmény (negatív vagy pozitív) jelentkezik-e Nálad válaszaidban?
Ha egyik sem, úgy elnézésedet kérem, de polarizáltnak ítéltem eddigi válaszaidat...
(lehet azért, mert elfogult, kitartó és elszánt vagyok? :) )

_Wasp_ # 2007.08.29. 22:15

kerdezo70 2007.08.29. 23:47:37 e-mail
_Wasp_!

Köszönöm, hogy ennyit szólsz!

nncs mit.

Engedd meg, hogy megkérdezzem, segítségeid súlyát mérlegelve, hogy tapasztalat (jogi, vagy magánjellegű), esetleg élmény (negatív vagy pozitív) jelentkezik-e Nálad válaszaidban?
igen, igen, is-is (volt mindkettő).

Én úgy gondolom, hogy ide általában tanácsot kérni jönnek az emberek. Mi lenne a helyes? Mindenféle szép szóvirágokkal megpaskolni a buksijukat: "minden rendben lesz, ne aggódj"?
Szerintem nem ez a követendő út, hanem az, hogy a jogász korrektül megpróbálja értékelni a helyzetet a rendelkezésre álló információk alapján.

Oké, tudom én, hogy az emberek azt szeretnék hallani, amit hallani szeretnének. Csakhogy az többet árt, mint használ.
Amit mondtam, azért fenntartom: meg kellene próbálni megegyezni az apával. A per ugyanis kétesélyes. Még abban az esetben is, ha az apa korrektül jár el, nem hoz hamistanúkat, nem kezdi el az anya ellen, és ellened hangolni a gyerekeket (erre nagy adu lenne a kezében).

Najó ezt már túlbeszéltük, summa summarom: forduljatok egy jó és megbízható ügyvédhez, és fogadjátok meg amit tanácsol. Olcsóbb lesz, mint egy elszúrt válóper.

_Wasp_

póker és jogi problémák ingyenes
és felesleges megoldása

kerdezo70 # 2007.08.30. 00:02

_wasp_!
Köszönöm.
Köszönjük.

kerdezo70 # 2007.08.30. 00:08

Más Valaki?
Élmény? Tapasztalat? Tudás? (Jó pap... De legalábbis a válás végéig.... :)
Sok info... Az nem árt.
Bocs _Wasp_, és köszönöm, :) de még írhatnátok...
Jogzok, ügyvédek, és élmeénnyel-telítettek!
Lécci!

Kovács_Béla_Sándor # 2007.08.30. 06:14

Jár is a köszönet _Wasp_-nak. Egyáltalán nem akart bántani, viszont ízelítőt adott belőle, mit kaphat egy esetleges perben az anya a férj ügyvédjétől. Az ízelítőt vedd szó szerint, mert ez itt még tényleg nagyon szőr mentén volt.

Lovastván # 2007.09.20. 10:29

Kedves kerdezo70!

Legjobb megoldás a közös felügyeleti jog, sőt közös elhelyezés is kérhető, legalábbis mi így váltunk...

timcsi0 # 2007.10.01. 15:54

Milyen az a közös elhelyezés???

ObudaFan # 2007.10.01. 16:37

Nem közös elhelyezés, csak közös felügyelet. Az olyan, hogy a gyermeket érintő valamennyi kérdésben mindkét szülő együt dönt. Viszont bármelyik szülő kérheti a megszüntetését.