Kedves Inka!
Sajnálom, ha nem jött le neked, hogy olyan apától, aki soha nem tőrödött gyermekével,attól nem várható el semmi.A gyerek előtt minden kaput bezárt, így azt hiszem nincs mit tenni.Te kérnél egy olyan szülőtől segítséget, aki közli szép finoman veled, hogy nem tekint a gyermekének?
A bíróság előtt nem történt azon kívül semmi,mint,hogy igazán szóhoz sem juthattam. Amit meg mondtam csak arra volt reagálás, amit az édesapa állított,vagy épp a bíró kérdezett.Nem hinném, hogy ez rossz fényt vettett volna rám.
Ha Te így gondolod,akkor nagyon nagy baj van, mert akkor a hazugság és nem az igazság az érték a társadalomban ( ami persze részben igaz is, mert csak azok érvényesülnek, akik ki tudják játszani a jogszabályokat).
Nem tudom neked van-e gyermeked és hogyan élsz, de a legtöbb 20 éves még a szakközép padjaiban ücsörög, amit megis tehet 23 éves koráig (és még csp-t is fizet az állam utánuk)....,akkor miért lenne olyan nyerő a munkanélküliség mezejére kilökni? Sima érettségivel jó szakma és nyelv nélkül, ha nincs kapcsolat szinte kicsi az esélye,hogy normális helyen elhelyezkedjen.
20 évvel ezelőtt biztosan elengedtem volna a kezét nyugodt szívvel.