Igen,látom. Természetesen az kötelez, és követlhető. Én csak arra az esetre gondoltam, ha azon felül sikerülne némi haladékot kérni,négyszemközt....... :)
Mi lehet a következménye?
Ha jól értem a kérdést, itt jogerős ítéletben/egyezségben foglalt kötelezettségről van szó. Az után már felesleges a két tanús okirat.
Szerintem érdemes lenne vele ezt megbeszélni , ha lehet félretéve minden mást. És hogy biztos legyen ő is abban, hogy valóban ilyen kicsi időről van szó, esetleg két tanúval egy papiroson ezt meg is lehetne fogalmazni. Így ő is be lenne biztosítva, Te is megnyugodhatnál, hogy meg van beszélve.
Késedelmi kamatra lesz jogosult. Ha nagyon türelmetlen, az esedékesség másnapjám már ügyvéddel írat felszólító levelet, és a munkadíjat, költségtérítést is megfizetteti veled.
Lezárult a válóperes tárgyalásom 1 hónapja. Aránylag minden simán ment. A közös autónknak a felét kell kifizetnem okt. 31-ig (500eFt) Mi lehet a következménye, vagy mit tehet az ex, ha én ezzel csúszok, pl. csak egy részét fizetem ki a határidőig, majd néhány hét múlva az egészet.? Válaszaitokat előre is köszi!
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02