szabadságjogok láthatás akadályozása

ObudaFan # 2018.06.03. 14:35

HA a bíróság, vagy a gyámhatóság által szabályozott kapcsolattartást nem tartja be, akkor lehet végrehajtást kérni a gyámhatóságtól. A te általad esetenként kívánt, de nem szabályozott kapcsolattartás nem hajtható végre.

mamaszita70 # 2018.06.02. 15:47

t fórumozok kérdésem a következő van 4 fiam abból 3 nagykorú egy a legkisebb 16 éves.az apjával él mivel az iskola barátok és a környezet így a legjobb a gyereknek,De sajnos a férjem ezt nem így gondolja.Folyamatosan szoba illetve lakásfogságra ítéli bünteti a gyereket Nyári szünetben sehova nem mehet,se barátnőjéhez,se barátokhoz.Internetet lekapcsolja ,a gyerek ül a lakásban.Illetve takarít vásárol mosogat stb stb amíg az apja éli a világát.Ma fent voltam pesten látogatóban havonta 1-2 utazok 230 km .mivel a lakásba nem mehetek fel az utcán sétálgatunk télen nyáron .egyszer csak felhívta az apja azonnal menjen haza mert boltba kell mennie.Az apja tudja jol hogy velem van de hazarendelte kiabált.Közölte semmi közöm ahhoz hogy ő hogy neveli a gyereket.csicskáztatja ugráltatja,közölte ha nem teszik fogjam a gyerek ruháit azt vigyem ahová akarom...Én lemondtam a gyerekei javára mindenről a fiaim a lakás részarányos tulajdonosai a kisebbik 16 éves fiamnak joga van ott lakni fizetem a meghatározott gyerektartást. Helyén való e ha feljelentem a férjem a szabadsághoz való jogok jogtalan korlátozásáért,illetve a láthatás szándékos akadályozásáért. Kérhetek e gyámot ki alkalmanként felkeresi a gyereket beszélget vele stb...
Köszönettel Krisztina