Az ügyvédi munkadíj szabad megallapodas tárgya, a további költségek ugyenkent változhatnak.
Örökhagyó tartozása
Üdvözlöm!
A hagyatéki eljárás vagy bírósági eljárás milyen költségekkel jár,az örökös részéről?? Ha meghatalmaznék egy ügyvédet,hogy képviselje a gyereket milyen költségekkel járna? Van ilyen megszabott díj, vagy csak személyesen mond egy összeget? Pld.ha a közjegyzőnél megörökli a hagyatékot tartozásokkal együtt,rögtön el is adja, mi a legövidebb ügyintézési mód? Pld közüzemi díjak átíratása?
Köszönöm.felhivtam őket.
Szerintem célszerűbb értesíteni.
Fizetési felszólítás!
Üdvözlöm!
Igen, az elhunyt nevére jött.provident tartozás átadva a követeléskezelőnek,csak egy szerződésszám van rajta,és az összeg.Azt sem tudom,hogy mikor vette fel,mióta nem fizeti. Ūdvözlettel.
Az elhunyt nevére jött a felszólítás? Csak egy felszólítás, vagy fizetési meghagyás?
Egyébként tulajdonképpen a halálesetrőlvalószínűleg nem célszerűtlen értesíteni a másik felet.
Üdvözlöm!
2018 nov.05._én meghalt a volt férjem. Egy gyermekem van,az örökös) fogyatékos,én vagyok a gyámja.nem volt még hagyatéki tárgyalás.kaptam egy fizetési felszólítást a INTRUM zrt től.bírósági ügy lesz. Van valami jogi teendőm?? Felhîvjam őket hogy meghalt az adós -esetleg tudják??- vagy csak várjak a hagyatéki tárgyalásig??
Várom válaszát.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02