Gyermektartás

Daniel26 # 2019.08.07. 20:45

Tisztelt fórumozók!

Egy olyan dologban kérném segítségüket,egyébként igen komplikált ügyről van szó,hogy én az előző párommal szét mentem 2016 ban fizettem a gyerektartást (ha bármekkora összeget is)tavaly nyáron kivitte a kislányom Angliába az én írásos bele egyezésem nélkül mondva "megszedjük magunkat és jövünk haza" nos azóta a padlás tele van ígéretekkel holott én könyörgöm neki hozza haza.A lakcimem megváltozott és arra lettem a figyelmes hogy a volt főbérlőm azt írta nekem hogy folyamatosan bombáz a bíróság levelekkel. Mondtam neki másolja már be a legutóbbit, amiben az áll hogy a bíróság olyan meghagyást hozott hogy én a 2017 decemberétől 45.000Ft tartás díjat fizessek meg vissza menőleg is és a a NAV részére is fizessek meg 37.000Ft ot. Az lenne a kérdésem hogy sikerült a volt párombol kiszedni hogy fizettem gyerektartást amíg itthon voltak ami facebookon történt.(nem tudom érvényes e és hogy meddig) Nem vagyok ügyvéd de annyit tudok hogy nem adtam engedélyem írásban hogy a lányom elvigye megillet a láthatás pláne hogy közös a felügyeleti jog. Mire fel követel tőlem gyerektartást? A bírósági meghagyás már jogerős. Kérem segítsenek mit lépjek. Előre is köszönöm