„Most válásnál ő állítja, hogy nem jár nekem semki egyéb, csak a „beadott“ 4000000 forint. Ez az ő „közös megegyezése“ velem.
Ő beszélgetett az ügyvédjével, és biztos a dolgában”
Az jó, ha az ügyvéd biztos a dolgában. Én mondjuk nem lennék olyan biztos, de hát ő tudja.
Meg kell majd vizsgálni, hogy az értéknövekedés mennyiben származott a feleséged által befizetett pénzből.
Nem tudom pl. mennyibe került a felújítás (legyen mondjuk egymillió forint) Ebből a te tulajdoni hányadodra esne durván 220.000 Ft. Ha a tulajdonrészed értéknövekedése ezt meghaladja, akkor a feleséged feltehetően többel tartozik, mint az eredeti 4 millió.
Természetesen figyelembe lehet venni a természetben végzett munkát is: tehát, hogy betont kevertél, stb, már ha volt ilyen egyáltalán.
Szóval korántsem olyan egyszerű, hogy "visszajár a berakott pénz és jóccakát. vagy "a tulajdoni hányad alapján szétdobjátok az árát".
Itt lenne a(z utolsó értelmes) pillanat, hogy ügyvédhez fordulj, és ne mindenféle vadidegen fórumozó szedettvedett véleményére hallgatva csinálj valami nagy marhaságot.
_Wasp_
póker és jogi problémák ingyenes
és felesleges megoldása