Terhes nő zaklatása

gegro8000 # 2009.04.07. 00:38

Kérem segítsen valaki!

Elkeseredett állapotos nő vagyok, egy házban lakom az anyósommal de le van választva a lakrészünk viszont a konyha fürdőszoba közös.

A 3 éve megözvegyült anyósom nem hagy nyugalmat, elmond mindennek engem okol hogy a férje meghalt, mert a fia az én párom nem állt az apja mellett, hanem velem foglalkozott! Pedig a temetésben a gyászban végig mellette voltunk, de amióta megismerkedett egy férfival akiről szinte semmit sem tudunk a párommal teljesen megbolondult!

Amikor a párom dolgozik van hogy a közös udvarról kiabál mindenféle mocskos dolgot, amiket ő talál ki, vagyonnal, örökséggel kapcsolatosan, illetve felhozza a párom régi exbarátnőit de majdnem az általános iskoláig visszamenőleg! Az idősebb szomszédoknak mindenféle megalázó koholmányt terjeszt rólam, pl: hogy nem is a páromtól vagyok terhes.

Én ezt már nem bírom! Nekem nyugalom kell!

Sajnos nem állunk úgy anyagilag hogy el tudjunk költözni, a ház fele a párom tulajdona, a házon nincs haszonélvezet viszont osztatlan közös tulajdon!

A párom már próbált vele szép szóval beszélni, semmire sem ment őt is gyülöli pedig a saját anyja, Volt oylan nagyobb veszekedés is aminél az anyós kihivta a rendőrséget a páromra, a saját fiára.

A rendőr talán ismerheti a párom anyját valahonnan mert utalásokat tett a párom munkahelyére és azt ki mástól tudhatta volna ha nem az anyóstól.

A páromnak próbaidős állása van, többször is megfenyegette a páromat az anyja hogy be fog menni a munkahelyére és ott kezd el fesztiválozni!

A párom nem akarja elvesziteni az állását és én sem, ráadásul a rendőröknek a párom anyja ugy adott elő mindent hogy ő terrorzálva van, és mi ki akarjuk őt dobni onnan .
(a saját lakásából.. no comment).

Az orvos szerint veszélyeztetett terhes vagyok.

Félek hogy újra el fogom veszíteni a magzatomat 33 évesen!

Valószínünek tartom hogy több lehetőségem nem lesz az anyaságra, emiatt is ki vagyok borulva.

Tehetünk valamit is jogilag a párommal, hogy ez ne következzen be?

Bizonyithat valamit is a videofelvétel, amit a telefonommal készítettem?

monalisa1 # 2009.04.07. 07:49

Az önkormányzatnál lehet bejelentést tenni ellene vagy pedig feljelenteni a rendőrségen - a bejelentés "cimét" majd ők beírják, azzal neked nem kell foglalkozni.

De ezzel csak elmérgesedik az amúgy sem túl jó helyzet...

Szerintem az anyós nem tudja kezelni az özvegység okozta traumát és idegileg NAGYON kivan - pszichiáterhez kellene vinni...

Neked is nyugalomra lenne szükséged, már a baba miatt is. Talán megoldás lenne ha a szülésig befeküdnél kórházba., nem a legjobb hely de ott nem lennél nap mint nap kitéve egy dilis nő szekálásának. Egyúttal az állandó orvosi felülegyelet a terhesség háztalévő időszakára.

Amikor megszületik a baba, vagyis a kisunokának örülve talán lecsendesedik majd...

Vigyázz magadra, az egészségedre.

Monalisa
laikus hozzászóló

ObudaFan # 2009.04.07. 08:31

MAgánvádas ügyben nem a rendőrségen, hanem a helyi bíróságon kell feljelentést tenni.
Hogy ez ebben a helyzetben bármi javulást hoz-e, az számomra kétséges.