Kérem segítsen valaki!
Elkeseredett állapotos nő vagyok, egy házban lakom az anyósommal de le van választva a lakrészünk viszont a konyha fürdőszoba közös.
A 3 éve megözvegyült anyósom nem hagy nyugalmat, elmond mindennek engem okol hogy a férje meghalt, mert a fia az én párom nem állt az apja mellett, hanem velem foglalkozott! Pedig a temetésben a gyászban végig mellette voltunk, de amióta megismerkedett egy férfival akiről szinte semmit sem tudunk a párommal teljesen megbolondult!
Amikor a párom dolgozik van hogy a közös udvarról kiabál mindenféle mocskos dolgot, amiket ő talál ki, vagyonnal, örökséggel kapcsolatosan, illetve felhozza a párom régi exbarátnőit de majdnem az általános iskoláig visszamenőleg! Az idősebb szomszédoknak mindenféle megalázó koholmányt terjeszt rólam, pl: hogy nem is a páromtól vagyok terhes.
Én ezt már nem bírom! Nekem nyugalom kell!
Sajnos nem állunk úgy anyagilag hogy el tudjunk költözni, a ház fele a párom tulajdona, a házon nincs haszonélvezet viszont osztatlan közös tulajdon!
A párom már próbált vele szép szóval beszélni, semmire sem ment őt is gyülöli pedig a saját anyja, Volt oylan nagyobb veszekedés is aminél az anyós kihivta a rendőrséget a páromra, a saját fiára.
A rendőr talán ismerheti a párom anyját valahonnan mert utalásokat tett a párom munkahelyére és azt ki mástól tudhatta volna ha nem az anyóstól.
A páromnak próbaidős állása van, többször is megfenyegette a páromat az anyja hogy be fog menni a munkahelyére és ott kezd el fesztiválozni!
A párom nem akarja elvesziteni az állását és én sem, ráadásul a rendőröknek a párom anyja ugy adott elő mindent hogy ő terrorzálva van, és mi ki akarjuk őt dobni onnan .
(a saját lakásából.. no comment).
Az orvos szerint veszélyeztetett terhes vagyok.
Félek hogy újra el fogom veszíteni a magzatomat 33 évesen!
Valószínünek tartom hogy több lehetőségem nem lesz az anyaságra, emiatt is ki vagyok borulva.
Tehetünk valamit is jogilag a párommal, hogy ez ne következzen be?
Bizonyithat valamit is a videofelvétel, amit a telefonommal készítettem?