T. Fórumozók!
2007. március 20-n külföldre mentem dolgozni Ausztráliába,de sajnos nem jól sikerült ezért jún 1-n
már haza is jöttem.A gyerektartást 20% de minimum 10eFt-ban állapította meg a bíróság ezelőtt jópár évvel.
Ezt mindig fizetem is bankszámláról akkor is ha nincs munkám.Az igaz hogy van hogy 2-t vagy 3-t egyszerre.
De ez kizárólag akkor ha nem volt munkám.
Miután hazajöttem nem helyezkedtem el és nem is regisztráltam munkanélkülinek mert továbbra is külföldön szerettem volna dolgozni.Decemberben találtam állást magyarországon.Ott dolgoztam január 10-ig,majd külföldre utaztam ahol most el tudtam helyezkedni.
A volt nejem feljelentett hogy szeptember óta nem fizetek.Ez persze nem igaz.Decemberben fizettem utoljára az tény.A tavalyi év nem az én évem volt.Remélem azért ez jobban alakul.De az hozzá tartozik a dologhoz hogy soha azelőtt soha nem a minimumot fizettem.Sőt.Lakást béreltem a volt nejemnek és a lányomnak mindent én fizettem kb /50-60e hó/.De ő nem dolgozott akkor és gondolom azóta sem.
A gyereket teljesen ellenem nevelte.Annyira hogy már 2006-ban "jobbnak" láttam ha nem vergődik a gyerek a mi két ellentétes világunk között és mondtam nekik hogy hívjanak fel ha szeretnék hogy menjek érte ezt kötelezően csinálni nem lehet.Persze soha többé nem jött.Küldtem ajándékot 2007 júniusban, de portóval visszaküldték.....
Sorolhatnám,csak azt kérdezném mire számítsak.