Amikor a Gt. szerint nincs tsz-változás, akkor sztem nem.
egységes szerkezet - hatályos adatok
igen de ekkor cégrovatban változik a létesítő o kelte?
baranyában ráérnek
baranya egyébként, de bp-en semmi gáz nem volt ebből. Sztem is túlzás. De azért olyan is van, hogy - bár hp-ra nem adták ki, de behívtak kijavítani, hogy a teáornál nem írtam be a rublikába hogy 03 :-()
Igen, pl. tagváltozásnál, vezető tisztségviselő változásánál ez a helyzet. Tekintettel arra, hogy a Gt. bizonyos esetekben maga mondja ki, hogy bizonyos módosításokhoz nem szükséges a tsz-módosítás, ilyenkor értelemszerűen nem kell (pl. kft. tagváltozás).
egyébként számomra a ctv egységes szekezet/hatályos adatokra vonatkozó rendelkezései illetveaz ahoz fűzött miniszteri indokolás nem egyértelmű egész mást szürök le ajogszabály értelmezéséből mint amit az indokolás mond
az indokolás szerint a tszt bizonyos adat jellegű változásoknál nem is kell alakszerűen módosítani hanem elég csak a jogi képviselőnek hatályosítani és egységes szerkezetbe foglalni
csak azt nem értem hogy ilyenkor a cégrovatban változásként szintén fel kell-e tünteni a létesítő okirat módosításának dátumát?
ez melyik bíróság volt ?
vannak lazább bírók de ez már azért sokkoló
ja azért kell törölni, mert nincs fb, meg cask egy ügyvezető van. Na mindegy elég kukacoskodásnak találtam. Mert már ment át igy máskor simán
A kérdésem, illetve már inkább csa véleményeket várok a köv.
A társasági szerződésbe a taggyűlés hatásköreit csak simán kikopizom a gt-ből. Most kaptam egy hp-t, hogy a társasági szerz. a hatályos adatokat kell tartalmaznia, tehát a felsorolásból törölni kell pl. a felügyelőbizotssági tagok díjazására vonatkozó pontot, meg pl az ügyvezetőket javítsam át ügyvezetőre. Kicsit azért furcsálottam.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02