egységes szerkezet - hatályos adatok

ObudaFan # 2007.05.10. 19:17

Amikor a Gt. szerint nincs tsz-változás, akkor sztem nem.

rite csillaggal (törölt felhasználó) # 2007.05.10. 11:46

igen de ekkor cégrovatban változik a létesítő o kelte?

rite csillaggal (törölt felhasználó) # 2007.05.10. 11:45

baranyában ráérnek

woodslave (törölt felhasználó) # 2007.05.10. 11:43

baranya egyébként, de bp-en semmi gáz nem volt ebből. Sztem is túlzás. De azért olyan is van, hogy - bár hp-ra nem adták ki, de behívtak kijavítani, hogy a teáornál nem írtam be a rublikába hogy 03 :-()

ObudaFan # 2007.05.10. 11:20

Igen, pl. tagváltozásnál, vezető tisztségviselő változásánál ez a helyzet. Tekintettel arra, hogy a Gt. bizonyos esetekben maga mondja ki, hogy bizonyos módosításokhoz nem szükséges a tsz-módosítás, ilyenkor értelemszerűen nem kell (pl. kft. tagváltozás).

rite csillaggal (törölt felhasználó) # 2007.05.10. 09:19

egyébként számomra a ctv egységes szekezet/hatályos adatokra vonatkozó rendelkezései illetveaz ahoz fűzött miniszteri indokolás nem egyértelmű egész mást szürök le ajogszabály értelmezéséből mint amit az indokolás mond
az indokolás szerint a tszt bizonyos adat jellegű változásoknál nem is kell alakszerűen módosítani hanem elég csak a jogi képviselőnek hatályosítani és egységes szerkezetbe foglalni
csak azt nem értem hogy ilyenkor a cégrovatban változásként szintén fel kell-e tünteni a létesítő okirat módosításának dátumát?

rite csillaggal (törölt felhasználó) # 2007.05.10. 09:13

ez melyik bíróság volt ?
vannak lazább bírók de ez már azért sokkoló

woodslave (törölt felhasználó) # 2007.05.09. 18:04

ja azért kell törölni, mert nincs fb, meg cask egy ügyvezető van. Na mindegy elég kukacoskodásnak találtam. Mert már ment át igy máskor simán

woodslave (törölt felhasználó) # 2007.05.09. 18:03

A kérdésem, illetve már inkább csa véleményeket várok a köv.
A társasági szerződésbe a taggyűlés hatásköreit csak simán kikopizom a gt-ből. Most kaptam egy hp-t, hogy a társasági szerz. a hatályos adatokat kell tartalmaznia, tehát a felsorolásból törölni kell pl. a felügyelőbizotssági tagok díjazására vonatkozó pontot, meg pl az ügyvezetőket javítsam át ügyvezetőre. Kicsit azért furcsálottam.