Kerem segitsenek!


Bogie # 2006.02.06. 21:13

Snowboarder, keresd meg a marketingeseket az adott cégnél. Tőlük megkapod a legfontosabb információkat. Pl. hajlandók-e veled szerződni vagy ha mégsem, akkor milyen más együttműködési lehetőséget látnak, illetve mik a feltételeik, ahhoz, hogy szórólapjaidon feltüntesd a nevüket, logo-jukat. Ez már csak azért is fontos (nekik), mert mindegyik multi szabályozza, hogy milyen közegben, milyen módon jelenhet meg (betűméret, szín, elhelyezkedés stb.).

ObudaFan # 2006.02.03. 15:51

És az is lehet, hogy az áruház kizárólagosságot biztosított már valamilyen más cégnek.

obsitos # 2006.02.03. 15:47

Vélem a nagyobb lakberendezési és/vagy műszaki áruházaknak saját ill. szerződéses házhozszállító partnerük van, amely városon belül nagyrészt díjtalan szolgáltatás. Legfeljebb az emeletenkénti felcipelés mint külön díjszabás.

Az egy elemes bútor helyben történő készreszerelése az már "díjtételes" szolgáltatásként jöhet szóba, ha a vevő esetleg nem tudná önmaga a búrorhoz mellékelt rajz alapján azt a néhány csavart, illesztéket stb. a kellő furatba beilleszteni.

Az, hogy fuvarja legyen egy "külső" spreditőrnek, vélem az áruházban "tejelni" kell...

ObudaFan # 2006.02.02. 18:24

Emiatt is. Ennyire azért nem nehézfejűek a jogászok. :)

snowboarder # 2006.02.02. 18:14

Koszonom szepen a valaszt. Es hogyha ok nem egyeznek bele de en megis meg szeretnem csinalni az uzletet es nem azt irom ki hogy Ikea hanem valami hasonlot (pl. ikeja,) olyasmire gondolok ami hasonlit a nevre de nem a levedett nev?? Igy mar lehet hasznalni vagy emiatt is meguthetem a bokamat??

Elore is koszonom a valaszt!

ObudaFan # 2006.02.02. 17:45

Ehhez az IKEA hozzájárulását kell kérned. Ugyanakkor azért is keresd meg őket, mert adott esetben egy ügynöki szerződést hátha ők is hajlandóak aláírni, és akkor még tőlük is kapsz némi pénzt. Mindenesetre saját reklámodban az ő kereskedelmi nevüket csak a hozzájárulásukkal használhatod.

snowboarder # 2006.02.02. 15:27

Udvozletem mindenkinek. Eloszor vagyok ezen a forumon, de nagyon orulok, hogy megatalaltam. Nekem az alabbi problemam/kerdesem lenne. Szeretnek alapitani egy ceget mely kvazi futar/szallitoi szolgalatot vegezne. A cegem egy mar meglevo hires multi termekeit szallitani el az aruhaztol a vevoig.
De nem kodositek inkabb egy peldaval elnek!
Vegyuk az alabbi peldat: A cegem az Ikea-bol vasarolt termekeket szallitana a vevokhoz. Termeszetesen ezt a szolgaltatast ismertte szeretnem tenni ezert szorolapokat szornek szet az adott kornyeken. A kerdeseim az alabbiak: Kell kernem ez ugyben az Ikea beleegyezeset? Szorolapjaimon felhasznalhatom az Ikea nevet (peldaul irhatom azt hogy megvasaroljuk butorat az Ikeaban es az on otthonaba szallitjuk) azaz feltuntethetem az Ikea nevet a szorolapomra az ok hozzajarulasuk nelkul? Esetleg feltunthetek a szorolapon egy-ket olyan butordarabot melyet az Ikeaban lehet megvasarolni? Vagy mindezekert a ceg belegyezeset kell kernem! Nagyon varom a segitseget, mert roppant nyomaszt ez problema, es addig nem szeretnem kinyomtatni a szoroanyagot!
Segitseguket elore is koszonom!