Sziasztok.
Testvérem után most engem is utolért a végzet, legalábbis az egyik budapesti ügyvédi iroda azt hiszi:-)
Jött ma tőlük egy sima, mezei postai levél, amelyben közlik, hogy az Intrum átvett valami 24.000 Ft-os (nem elírás, valóban 24.000 Ft) "tartozásomat" az Overdraft-tól, és innentől az Intrumnak tartozok, de mivel eddig nem fizettem ki, ezért nyomatékosan figyelmeztetnek, hogy FMH, meg a szokásos blabla.
Se az Intrum, se az az Overdraft vagy micsoda nem küldött nekem semmilyen levelet, ajánlottat, tértist biztosan nem, ha sima,mezei levelet küldtek is, az landolt a kukában felbontás nélkül.
Erre alapozva írnék egy választ az ügyvédi irodának.A segítségeteket mindössze abban kérném, melyik törvény határozza meg, hogy követelésről szóló értesítést ajánlott vagy tértis levélben kell bárkinek is közölni az esetleges adóssal? Már ha van ilyen egyértelmű rendelkezés.
A legrosszabb az, hogy annyira jelentéktelen az összeg, hogy lövésem sincs róla, mi lehet ez.Az ügyvéd levelén,amit ma kaptam, 155 HUF a "Követeléskezelési költség :-)
Eszemben sincs kifizetni, de valahogy szeretném az irodát kicsit helyretenni.
Előre is köszönöm a tippeket:-)