számlaletiltás


gerbera317 # 2019.08.29. 09:47

Kár az ártatlant játszani. 2016-ban nagyon jól tudtad, mennyit kell teljesítened, ahogy azt is, mi annak a várható növekménye mind akkor, ha nem fizetsz, és mind akkor, ha nem egyösszegben fizetsz. Ugyanígy tisztában kell lenned azzal, hogy letiltás útján ebből mennyit teljesítettél. És azt is észre kellett venned, hogy a letiltás félbeszakadt, azzal, hogy a teljes tartozásod nem lett megfizetve.
A korábban eljáró végrehajtó nyugdíjba vonult, helyette új végrehajtót nevezett ki a minszter ugyanarra a helyre. (Gy.k.: Ezek nem himi-humi cégek, hogy csak úgy cserélgessék a gazdáikat! A földhivataltól sem "vette át a céget" a kormányhivatal, hanem ugyanaz a közigazgatási hatóság, csak más néven, más szervezeti felépítésben, más vezetővel folytatja tovább ugyanazt a munkát!!! Hasonló történt a végrehajtónál is.)
A bank nem "néma", hanem kapott egy hatósági utasítást, annak eleget tett, számodra pedig nincs mondanivalója.
A végrehajtó hiába is venné fel a telefont, legfeljebb csak a pontos időt közölheti veled. Keresd fel fogadónapon személyesen, kérj iratbetekintést, és egy rövid összefoglalót arról, hogy mi történt. És ha minden szabályosnak tűnik, akkor jobb, ha egy szót sem szólsz többet.

mamaszita70 # 2019.08.28. 16:19

T fórumozok tartozásom miatt a végrehajtó 2016 évben fizetésből letiltással élt. Elfogadtam ez van 3 gyerek mellet elégé nehéz. A mai napon letiltották a számlámat egy másik végrehajtó aki átvette az úgymond előzőtől a céget szerint 235 000ft tartozásom van.Amit nem törlesztettem.Ha egyszer munkabérből határozattal levonják a szerződés szerint akkor ez miért nm teljesült.Én azon voltam hogy ,mivel végrehajtó írta ügyiratszám stb akkor ez automatikusan levonásra kerül.most 2019 évben derült ki hogy nem vonták. 3 év alatt se levelet se értesítést nem kaptam hogy ez változott vagy valami egyéb egyszerűen csak letiltották a számlám. Mit tehetek a bank néma, végrehajtó nem veszi fel a telefont.