parkolási tartozás végrehajtása

kabisari # 2010.07.01. 11:00

Segítéget szeretnék kérni: 2 hónapja kaptam a végrheajtótól egy lvelet, hogy parkolási tartozás miatt kivonják a kocsimat a forgalomból. Az ügy kezdett komolyra fordulni, már az önkormányzat is értesített, hogy le kell adnom a rendszámot. Így hát felhívtam azt a bizonyos ügvédi irodát, aki bediktálta nagy nehezen, hogy milyen parkolásokról van szó. Ezek 2008-as parkolások voltak és elismerem, hogy jogosak. Így hát befizettem az 50.000 Ft-os tartozást. Majd ezen a héten kapok egy levelet, hogy a fizetésemből letiltásra kerül a parkolási tartozás. Felhívom az ügyvédi irodát, hogy ez mégis mi és bediktálja ugyanazokat a címeket. Mondtam, hogy ez szuper, de én ezeket már kifizettem. Mire ő közli, hogy nem az előző 2004-es tartozás volt!!!! Mondtam, hogy a kollégája nekem teljesen mást mondott, de erre nem reagált. Kérdem én, hogy a 2004-es tartozás nem évült már el így 2010-ben? És akkor itt nem egy kis félrevezetés történt? Amiről ugye kell lennie hanganyagnak, hiszen bemondják, hogy minden telefonhívást minőségbiztosítási okokból rögzítenek...