Mennyire alapos a végrehajtó


Dia1022 # 2010.11.08. 15:38

Kedves Fórumozók!

Tanácsot szeretnék kérni, mint végrehajtást kérő, hogy mi a teendő, ha nem vagyok megelégedve a végrehajtóval? Leírom nagyjából a konkrét problémát. Ugyanannál a végrehajtónál van három különböző ügyünk.
Az első ügyben legutóbbi információnk szerint (2009.01.29.) a helyszíni eljárást rövid időn belül megkísérelik lefolytatni. 2010 febr.-ban levélben érdeklődtünk náluk, nem kaptunk választ.
A második ügynél a vh. lap kibocsátása és a megelőlegezett költség megfizetése óta semmilyen infónk nincs, hiába érdeklődtünk levélben 2009. szept.-ben.
A harmadik ügyet még jogi képviselőnk indította, akivel idő közben megszűnt a magbízatásunk. Ugyanúgy megfizettük a pénzt a ktg. felhívásra (2008-ban!), 2009-ben, 2010-ben érdeklődtünk, szintén nem kaptunk választ.
Október elején faxon próbálkoztunk, ugyanígy megemlítve nekik, hogy hányszor nem kaptunk választ, érdeklődtünk, hogy esetleg miben lehetnénk a végrehajtás segítségére.
Na, most erre a fél oldalas levélre válaszként jött egy tértivevényes levél, amiben egészen kettő darab papír volt, az egyik egy foglalási jegyzőkönyv 2009. aug.-ból a harmadik ügyhöz, amiből kiderül, hogy a megadott címen nem lakik a kötelezett. A másik papír egy 2008-as bevételi bizonylat, amivel így 2010-ben ugye nagyon sokat tudunk kezdeni…
Tény, hogy jogi képviselővel nem rendelkezünk, nem vagyunk túl tájékozottak a vh. ügyekben, de úgy gondolom, ha küldünk egy levelet, arra azért illenék válaszolni. De javítsatok ki, ha tévedek.
Annak örülnénk, ha lenne mód rá, hogy ezek az ügyek átkerüljenek egy másik végrehajtóhoz minél hamarabb.
A válaszokat előre is köszönöm. :)

végrehajtó1 # 2010.11.08. 16:32

vh kifogást a bíróságnak és panaszlevelet levelet a kamarának kell írni.