Erre nem tudok mit mondani...
Mit tehetek?
- 1
- 2
Elfelejtettem az előbbiböl hogy a végrehajtó irodába bemenni iratotkérni vagy megbeszélni, megkérdezni bármit is nem lehet még időpontegyeztetéssel sem.
Elfelejtettem az előbbiböl hogy a végrehajtó irodába bemenni iratotkérni vagy megbeszélni, megkérdezni bármit is nem lehet még időpontegyeztetéssel sem.
Az eggyik visszautasitásban semmi külőnős összeg megjelölés nélkül "az alábbi bankszámlaszámra fizetheti tartozását..........................") A másikban a végrehajtó üzen a birosági levélhez csatolva " Nagy megnyugvással tőlt el hogy végigkisérik az ügy menetét és hogy kifogással éltek.Kérem a biroságot a kifogás elutasitására. Érthetetlen sőt komikus hogy miért zavarja az hogy a felosztási terv csak 2010 11 20-án készült el. A számlaszám ahova fizethetnek a rendelkezésükre áll. " Van még másik kettő is de azt elő kell keresni a tőbbi irat kőzül . Azok nincsenek elől.
hitelkárosult2011
A végrehajtó az adósnak nem utasíthatja vissza hogy tájékoztatást adjon a tartozás összegéről és a vh cselekményekről(már amit elvégzett)
Azt írtad írásban utasított vissza.
Akkor írd ide hogy mit írt:szó szerint..
De azért nem tudok tanácsot adni mert ilyen nincs.
Nos idáig szoktunk jutni a tanácsokkal is meghallgatják (elolvassák ) a problémát és mikor ide érünk hogy hogyan tovább már nincs válasz.
Akkor a kezes honnan tudja ,hogy valóban létezik a követelés?
Vagy ez nem számít,csak fizessen?Ezt már valóban nem értem.
Egyébként én a végrehajtóval még nem is találkoztam pedig több éves az ügy.
Nekem a bank tagadta meg írásban az elszámolást!
Pedig sajnos ez az igazság nem is egyszer kértük és nem is egyszer tagadta meg.
Kezesként semmi közöd.
De nem hiszem hogy a végrehajtó irásban leirja hogy az adósnak semmi hozzá.
Nekem írásban utasította vissza,hogy kezesként semmi közöm az elszámoláshoz!
A fizetni valóhoz akkor miért van közöm?
És igen adósként kértem
Irásban utasitják vissza a elszámolást.
„De igen sajnos van erre van irásos bizonyitékom is”
mi az?
Sajnos az adósnak semmi joga nincs, nem tudja mennyit kell fizetnie még akkor sem ha a számok mást mutatnak. Az ember orra alá dugdosnak bármilyen ősszeget és KŐTELES kifizetni mindenféle indoklás nélkül.
Sajnos van ilyen hogy a bank nem adja ki a részletes elszámolást! Nálam kezesség miatt szeretnének végrehajtani és jóval többet kérnek mint az eredeti hitel.Voltak befizetések sőt az adós házát elárverezték és még mindig a duplája a követelésnek mint a felvett összeg.Töbször kértem kimutatást a befizetésekről és a jóváírásokrol de azt mondták szó szerint hogy semmi közöm hozzá!Ilyen alapon 100M-ót is követelhetne és én köteles lennék kifizetni?
De igen sajnos van erre van irásos bizonyitékom is
Ha te vagyaz adós azt irtam már hogy ilyen nincs.
Üdv: Hol kaphatok tájékoztatást a fenálló tartozásomrol ha a végrehajtó és az illetékes biróság nem hajlandó kiadni a tartozásunk összegét?
Üdv! Csak egy sima hozzászolo vagyok. (Még egész jól járt)hogy legalább a kapuig elment a végrehajtó és ugy ütőtt a hasára. A mi esetünkben még az irodábol sem lépett ki ugy értékelt. De azért benzinkőltséget egyebeket sikeresen felszámolt. persze csak mértékkel nehogy elérje a valós értéket. Nem is beszélve arról hogy a hiteltartozásunkat már nincs az a mérlegképes könyvelő aki ki tudná számolni. nem tudom hogy lehet rendezni A végrehajtó nem beszél egy adóssal ugy bánik velünk mint egy fertőző beteggel. Irásban is hiába kértük nem hajlandó kiadni azzal hogy ne érdekeljen az ősszeg hanem fizessünk. Kértem az illetékes biroságot hogy megtudjuk a tartozásunk teljes ősszegét az volt a válasz kérdezzem meg a végrehajtót. Ez egy őrdőgi kőr és nem lehet hova fordulni.
Tisztelt Végrehajtó
Most úgy kezdhetném, hogy kijött hozzánk a végrehajtó-de nem jött, és még is felértékelte az ingatlanomat (nem voltam otthon,zárt kapun keresztül)egy olyan összegre amivel én egyáltalán nem értek eggyet, ugyanis 5 évvel ezelőtt felbecsültettem akkor tübb, mint a dupláját érte. Tehetek ez ellen valamit?Vagy Ő azt tehet ami akar?
- 1
- 2
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02