Gyermektartásdíj végrehajtása


Kovács_Béla_Sándor # 2013.04.18. 10:46

hiába van lefoglalava illetve kivonva a forgalomból
Rendszám nélkül? Az elég feltűnő.

Egyébként miből gondolod, hogy el kellene vinnie valakinek az autót? Szeretnéd esetleg, hogy még ha sikeresen elárverezik, akkor se maradjon semmi a tartásdíjra, mert az teljes árát elviszi a tárolási díj?

norcyka # 2013.04.18. 06:19

Tisztel Ügyvéd Úr/Nő!
Gyermektartásdíj elmaradás miatt kértem végrehajtást gyermekem apja ellen,a végrehajtásról szóló papírt megis kaptam valamint az értesítést a végrehajtótól hogy lefogla(j/t) ák a gépjárművet illetve kivonta a forgaolomból amennyiben nem fizet a megadott határidőig, ez a határidő azonban letelt d e agépjármű még mindig a tulajdonában van és hiába van lefoglalava illetve kivonva a forgalomból ennek ellenére használja ő is és családtagjai is.
Kérdésem az lenne hogy, mennyi időn belül szokták elvinni a gépjárművet ha nem fizetett a végrehajtónak illetve mit von maga után ha ennek ellenére is használják?

Válaszát előre is köszönöm!

Kovács_Béla_Sándor # 2012.07.29. 12:59

Igen. Az apa a végrehajtótól kérdezze meg, mennyi a teljes tartozása és neki fizessen.

fazsolt # 2012.07.29. 11:15

Gyermekem édesapja nem fizette a gyerektartásdíjat, ezért végrehajtást kértem ellene! Meg is kaptam a végrehajtási lapot, most viszont az édesapa kifizetné a hátralékot!A kérdésem az lenne, hogy mivel a végrehajtás folyamatban van, keletkezett-e már olyan költség, amelyet a végrehajtást kérőnek ki kell fizetni, illetve milyen teendőm van nekem a bíróság felé amiatt, hogy így megszűnne a tartozása?