Üdvözlök mindenkit!
Segitséget szeretnék kérni.2011-ben végrahajtás indult ellenem 3 gyerekre összesen 37,5 % letiltás.2014-ben módosult ,már csak 2 gyerekre 25%-ot tiltottak.Legtöbbször tiltották a gyerektartást a fizetésemböl,volt 3 hónap amikor önként fizettem csekken és volt olyan is,amikor nem fizettem gyerektartást.2014 decemberben 6 hónap fogházat kaptam 1 évre felfüggesztve tartásdijfizetés elmulasztása miatt.Most mindkét gyerekre megszüntette a biróság a tartásdijfizetési kötelezettséget.Volt feleségem viszont bement a végrehajtóhoz és kérte azokra a hónapokra járó gyerektartást,amikor 2014-ben és 2015-ben nem fizettem.Megteheti ezt?Jár neki ez az összeg utólag?Már 2014-ben kérhette volna,amikor módosult a gyerektartás 2 gyerekre,akkor kérhette volna a másik 25% letiltását.A végrehajtási lap folyamatos gyerektartásról szól,sehol nincs egy szó sem tartásdijhátralékról csak a büntetöperes ügy itéletében szerepel,mint indoklás.Ilyenkor nem érvényes ,hogy csak 6 hónapra visszamenöleg kérheti?
A végrehajtónál a már nem érvényes itélettel 3 gyerekre kért ellenem végrehajtást.A végrehajtónak én küldtem át a modositást,mely szerint csak 2 gyerekre kell fizetnem.A postán önként fizetett tartásdijat nem emlitette.Ezért feljelenthetem csalásért?
Köszönöm szépen a segitséget!