Egyszerű adatmentés és tárolás vagy elektronikus archiválás szolgáltatás? Nem mindegy, hogy kié a felelősség! Egyszerű adatmentés és tárolás helyett megbízható archiválás szolgáltatást kínál az e-Szignóval a Microsec Kft., Magyarország vezető minősített archiválás szolgáltatója. (X)

Mint a Nemzeti Hírközlési Hatóság által „minősített szolgáltató”, a Microsec Kft. tudja garantálni az elektronikus dokumentumok hitelességét és hosszú távú megőrzését a teljes felelősség átvállalásával, ráadásul most még költséghatékonyabb módon.

A Microsec Kft. most olyan új, személyre szabott archiválási megoldást dolgozott ki, amellyel jelentősen csökkenthetők az archiválásra fordított költségek, mégis kényelmesen, rugalmasan és a lehető legnagyobb biztonságban lehetnek a hosszútávon archiválni kívánt dokumentumok, akár fél évszázadra is.

A Microsec archiválás szolgáltatása azt garantálja, hogy a minősített archívumban elhelyezett dokumentumok őrzésével kapcsolatos valamennyi felelősség a minősített e-Szignó Archívumot terheli. Amennyiben egy felhasználó azt választja, hogy vásárolt vagy ingyenes kliens oldali archiváló programok segítségével az elektronikus okiratokat maga őrzi, akkor az archiválással kapcsolatos, jogszabályokba foglalt felelősség teljes egészében őt terheli.

A konstrukció legfőbb előnye, hogy az eddigi 50 éves megőrzés előre történő, dokumentumonkénti elszámolásával szemben, havi, illetve éves díjat határoz meg, melyért meghatározott adatmennyiségig bármennyi dokumentum archiválható. Az egyes csomagok díját és a limit méretét, az ügyvédek archiválási szokásaiban – eddigi szolgáltatásai révén – egyedülálló tapasztalattal rendelkező Microsec Kft. a már kialakult igényekhez és az archiválandó iratok mennyiségéhez igazítva, a lehető legoptimálisabban határozta meg.

A szolgáltatást igénybe venni kívánó ügyfelek archiválandó irataik mennyisége alapján, a 3 csomag (mini, midi és maxi) közül tudják kiválasztani a számukra leginkább megfelelőt.

További szolgáltatásként az ügyfél, például egy ügyvéd megbízást adhat arra, hogy a cégbíróságra küldött kérelmeit illetve a bíróságtól az ő címére érkező határozatokat az e-Szignó archívumban automatikusan elhelyezzék.

Az új személyre szabott, kedvező archiválási csomagok további részleteit a www.e-szigno.hu weboldalon olvashatják.