Egy dolog sosem megy ki a divatból, mégpedig a férfi sportcipő. Ez a lábbeli napjainkban is igen népszerű, és minden úriember szekrényében ott lapul belőle legalább egy darab. Az igaz, hogy időről időre változnak, de szerencsére ezeknek köszönhetően eléggé változatosan kombinálhatjuk a szetteket.  (X)

De vajon milyen férfi sportcipők a legmenőbbek, és milyen márkákat ajánlott figyelemmel kísérni? A következő pár sorban ezt is megtudhatjuk.

Hódít a Skechers

A Skechers az a márka, amely évről évre képes újat mutatni nekünk. Legyen szó aktív testmozgásról vagy utcai viseletről, számtalan lábbeli közül választhatsz. A kérdés csak az, hogy neked mire van igazán szükséged. 

A fűzős modellek egy része vízlepergetős felsőrésszel rendelkezik, ráadásul memóriahabos talpbetét is van bennük. Rezgéscsillapító talpuk megvédi a lábakat az ütődésektől, és növeli a komfortérzetünket is.

A márka cipőinek többsége ultrakönnyű és jól szellőző anyagból készül, ezért sem olyan meglepő, hogy a sportolók is szívesen válogatnak közöttük. 

Tommy Hilfiger, az örök márka

A Tommy Hilfiger is közkedvelt kollekciókat bocsát piacra, s ez a márka amolyan státuszszimbólum is egyben. Lehet egy lábbeli egyszerre elegáns és sportos? Lehet!

Ezek a cipők többnyire fehér és pasztell árnyalatokban hódítanak, s a casual-business viselet méltó kiegészítőjeként tartják számon őket. Természetesen a klasszikus fekete és sötét színek is megtalálhatóak a színskálán, valamint fűzős és bebújós fazonú darabok egyaránt választhatóak. 

Nemcsak a hétköznapokon, de a kültéri programokon is megállják a helyüket, arról nem is beszélve, hogy puha, lélegző béléssel vannak ellátva. Az pedig már csak hab a tortán, hogy bizonyos termékek újrahasznosított anyagokból készülnek. 

Amennyiben neked is jól jönne egy ilyen különleges darab, akkor keresd fel bátran a LifeStyleShop webáruház márkás cipőit!

Devergo – mindig menő

Ha kicsit fiatalosabb, élénkebb sportcipőre vágyunk, akkor érdemes megtekinteni a Devergo kínálatát! Tinik, középkorúak és idősebbek bátran viselhetnek szuper Devergo cipőt!

A Devergo Stig például egy tipikusan ilyen félcipő! Egy vagány lábbeli, amely szinte bármilyen ruhadarabbal jól mutat! Fűzős kialakításának köszönhetően magunk állíthatjuk be a szorosság mértékét, így biztosan kényelmesen érezzük majd magunkat benne. A fekete-fehér színvilágú produktummal egy igazán egyedi szettet állíthatunk össze!

Márka, márka, márka

A felsorolt márkák mellett a Rieker, a New Balance és a Bugatti kollekciót is érdemes szemügyre venni! A márka garancia a minőségre, ezért ne érd be a silányabb termékekkel! A hölgyek és urak egyaránt szemezgethetnek a sajátos kialakításokkal és fazonokkal, hiszen a “nagyok” mindkét nemre gondolnak! 

Ekkora kínálatban mindenki megtalálja a stílusához illő cipőt, ami fontos is, hiszen sokat elárul rólunk az, hogy mit húzunk fel a lábunkra!