Hivatalos személy által elkövetett közokirat hamisítás


drbjozsef # 2018.09.19. 05:36

Olyan, hogy "közparkoló" szerintem nincs.

drbjozsef # 2018.09.19. 05:34

Szerintem a muszaki nelkuli auto ertesites utan 30 napig tarolhato kozteruleten legfeljebb. Az, hogy hetente, naponta, vagy orankent allsz masik kozteruletre az orszag hatarain belul, nem szamit. Nem lenyeges korulmeny, hogy honnan vittek el, ha lejart a hatarido.

Stage # 2018.09.18. 20:04

Gondolom azért egy polgári jogi bíróság előtt lényeges tény / körülmény, hogy azért nem küldött újabb szabályszerű értesítőt, mert nem akart ezzel szarakodni, nem akart több időt adni. Ugye tegyük fel hogy pert indítok ellenük, hogy saját szabályait felrúgva vitte el az autót, ő ezt az iratot, ezt az ordas nagy kamut mint bizonyíték felhasználná hogy azért nem értesített ki, mert utcán belül át lett helyezve az autó. Ez ugye nem igaz. Bizonyítékként használná a saját kreálmányát. Azt gondolom, hogy igen is lényeges tény / körülmény az, hogy egy közterület felügyelő kivel szemben, és hol intézkedik. Ha hamisan tünteti fel az utca nevet az rohadtul gáz. Továbbá hogy az intézkedésnek mi adta meg a jogosságot ugye, normális esetben az adná hogy küldött értesítőt, nem vittem el az új címről az autót, ő meg jogszerűen elvitte, hiszen előtte szólt. Csak hogy ilyen nem volt.

Stage # 2018.09.18. 19:58

Üdv. A közteresek elvitték az autómat, mert nem volt rajta műszaki. Az első értesítés szabályosan megjött, tudomásul vettem, elvittem az autót onnan máshova, egy olyan nagy közparkolóba ahol senkit nem zavar, addig amíg elintézem a további sorsát. Nem sokkal később elvitték innen az autót az egyik bolt tulaj kérésére. Elszállítás előtt ajánlott levelet / figyelmeztetést nem kaptam. Később jött egy irat, melyben hamisan szerepel az utca, hamisan szerepel benne az, hogy az utcán belül a gépkocsi át lett helyezve. Hivatalos személy által elkövetett közokirat hamisítás miatt feljelentést tettem, most minden áron meg akarják szüntetni, mert szerintük nem lényeges tény az, hogy honnan vitték el valójában a gépkocsit, és az sem lényeges tény hogy nem lett áthelyezve az autó után belül sehova. Ha én polgári perre mennék ezen irat alapján, hogy jogsértően vitték el az autót mégpedig a saját szabályaikat felrúgva, akkor szerintem ez az irat lényeges részeket tartalmaz. Konkrétan kamuznak benne mint állat. Vélemény?