laptopot keresek


Mr Ness # 2005.08.19. 20:29

www.hwsw.hu fórum/bolhapiac
www.apronet.hu

Ha tényleg csak szövegszerkesztésre kell, akkor kb. 30.000 ft-ért kapsz cd-s laptopot.

Amúgy ügyelj arra, hogy ezek már idősebb készülékek, s az akkumlátoruk néha elég gyenge. Laptophoz akksi meg kb. 8-10.000-nél kezdődik... Ja és szerintem nem árt, ha van benne működő flopi! USB csatlakozó ebben az árkategóriában ritka.

derill # 2005.08.19. 18:44

Szerintem rossz helyre irtad. Valahova az elektronikus aláirás környékére kellene, informatikai témakörbe, kizárt ugyanis szerintem, hogy informatikusok itt nézelődnek, ott valószinübb, de még jobb, ha bemész a www.chat.hu-ra és az informatikai szobát keresed meg, ott tuti segitenek, ha tudnak. Ezen felül vegyél teleholdat, annak van ingyenes hirdetése, az is sokat segithet. Na meg beirod a google-be, hogy laptop, és megnézed mit dob ki. Tudom, hogy van egy áruház, ahol használt laptopok vannak.


dr. Regász Mária Ügyvédi Iroda
dr. Regász Mária
ügyvéd
1137 Budapest, Szent István krt. 12. I. 5.
06-30-381-8350
derill@t-online.hu

holmes # 2005.08.16. 23:23

Kedves Olvasó!

Bár azt hiszem, ez a hely nem erre jött létre, rövid kéréssel fordulok Hozzád!
Negyedéves joghallgatóként folytatom szeptemberben tanulmányaimat, és úgy érzem, három év után jött el a pillanat, amikor egy hordozható számítógépet kifejezetten hasznosan tudnék felhasználni tanulmányaimhoz (egy CD-olvasó és egy szövegszerkesztő lenne a lényeg).
Ha van valamilyen használt, régebbi ilyen géped, ami csak egy új gazdára vár, mert porosodik valahol, kérlek, jelezd! Sok pénzem igazából nincs, két havi ösztöndíjamat (kb 45e Ft) vagy valamilyen jogi jellegű munkámat tudom felajánlani érte.

Köszönöm, hogy elgondolkodtál rajta! Bármilyen megoldás érdekel.