A bíróságok hivatalos lapja a Bírósági Közlöny, melyet a szerkesztőbizottság közreműködésével az Országos Bírósági Hivatal szerkeszt és ad ki. A Bírósági Közlöny 2011. óta elektronikus formában jelenik meg. A megújult birosag.hu oldalon, a jobb felső Életpálya menüponton felugró ablakból navigálhat el a látogató a Bírósági Közlöny oldalára.

A Bírósági Közlönyben kerül sor – a bíróságok szervezetéről és igazgatásáról szóló 2011. évi CLXI. törvényben, valamint a bírák jogállásáról és javadalmazásáról szóló 2011. évi CLXII. törvényben meghatározott közzétételi kötelezettségekre figyelemmel – a bírósági szervezetet érintő igazgatási és személyi döntések, beszámolók és pályázatok közzétételére.

A honlapról a 2011. óta megjelent valamennyi Bírósági Közlöny letölthető PDF formátumban.

A Bírósági Közlönyben történő közzététel mellett több kereső-felület segíti a felhasználókat: a közlöny egyes fejezeteiben szereplő határozatokszabályzatok, ajánlásokbeszámolókpályázatok külön-külön kereshetőek az aktív linkekre kattintva.

Ugyanitt kerülnek közzétételre a Magyar Közlönyben megjelenő, az OBH elnöke által kiadott szabályzatok, a Kúria jogegységi határozatait és önkormányzati tanácsának határozatait.

ITT elérhető:

Bírósági Közlöny

Pályázatok

Országos Bírósági Hivatal elnökének egyedi és szervezeti határozatai

Országos Bírósági Hivatal elnökének utasításai (szabályzatok)

Orszégos Bírósági Hivatal elnöki ajánlások