Tisztelt Főszerkesztő Úr !
Ha szabad, azt szeretném kérni, hogy a "segítségkérés" rovatban lévő 3 db frissebb (~általam indított) topicot (~szkv.; iged/elme szkv. papírok alapján; szakértői munkaterv ügykörben) (2007.04.13-i) - amennyiben van rá lehetőség - ha át tudná tétetni vagy a polgári jogi, vagy a munkajogi rovatba.
Ha teheti - kérem szépen - tegye, tétesse meg.
Reményeim szerint ott talán inkább kaphatok válaszolkat.
A kérésért - pláne, ha túlzó - bocsánat.
Egyebekben köszönet.
Tisztelettel:
kp2
Főszekresztő Úrnak
Kedves Kispali2!
A két válasz nélkül maradt témakör átkerült a polgári jog fórumba.
Tisztelt Szilágyi úr,javaslom megtekintésre a "védjegy megszerzése"-topikot.
Kedves Türelmes, köszönöm, valóban "érdekes" volt a téma.
Tudom, hogy már az "elszállás" többször szóba került. Ez egy természetes dolog, vagy esetleg lehet rajta javítani? Hol a hiba? Önöknél vagy nálunk, beíróknál?
„Hosszabb hozzászólás írása előtt javasoljuk, hogy olvassa el ezt a hozzászólást”: http://www.jogiforum.hu/forum/38/10103#…
Szilágyi úr,ajánlom olvasásra a pedofilos topikot,de kösse fel a nadrágot :o)
Tisztelettel:
T.
Szilágyi úr,nagyon kellemetlen ez nekem,szeretném a látszatát is elkerülni,hogy a fórum csendőrét játszam és megmondjam,mikor mire kell odafigyelni.Tényleg elnézést,de azt gondolom egy MELEGségről handabandázó,minden jogi témát nélkülöző eszmefuttatásnak nincs itt a helye.Azonkivül ez a bulvársajtóba való nem a jogifórumra.Legalábbis szerintem.
üdv.T.
De intoleráncs vagy! :)
KBS: SIKERÜLT!!!
Szilágyi úr: köszönöm!
üdv!
T.
Tisztelt Szilágyi Úr !
Én kifejtettem, hogy milyen jogi vonatkozása vana témakörnek és nagyon csodálkozom azon, hogy ilyen fogkú cenzúra működik itt, elég egy ember akinek éppen nem tetszika téma, és máris törlik a topicot. Ezzel az erővel, bemegyek bármelyik topoicba,elkezdek ott kurvaanyázni, már bocsánat, és utána a stílus miatt kérema topic törlését.
Vagy valóban ennyire nagy sötésétésg van még mindig, hogy az észérvekkel szemben sokkal erősebbek a személyes aqgresszív megnyilvánulások ?
Azért elég furcsa ez így ....
Krisztian
Kedves Kriszke: ahogy a témakörnél most is olvasható, a lezárás oka a minősíthetetlen stílus. Ennek semmi köze a cenzúrához vagy előítéletekhez.
Tisztelt Szilágyi Úr !
sajnos nincs időm mert szaladopk, de ne haragudjon, nagyon átlátszó az indok, ugyanis ennél sokkal durvább sdtílusú topicok is vannak, és érdekes módon ott megtűrik ....
Na és el ne felejtsük hozzátenni gyorsan: én egy heteroszexuális, 22 éves srác vagyok, csak talán kicsit toleránsabb, éppen ezért baráti körömben akadnak melegek is, és nem értem az ellenük érzett ellenszenvet.
Tudja mit mondok? nem Kriszke az undorító, mert ő bátran kiállt teljesen normális hangnemben, hanem ez ami itt fiolyik, de ha már adta valaki ezt a bulvársajtós ötletet, akkor lehet nem is rossz tipp ....
Egya vége: az emberekben az ellenszenv okozta agresszió sokkal erősebben dúl mint maga a realitás és a tényekkel való szembesülés, ennyit látok én, és azt hiszem nem rosszul !
Úgyhogy ne haragudjon, de igenis hatalmas köze van a cenzúrához és előítéletekhez, mert egyetlen olyan beírásra se emlékszem, amiben mondjuk Kriszke akárcsak csúnyán beszélt volna, nem, inkább fordítva, két ember jött elő a hatalmas előítélet-szülte felháborodásával, és ezt próbálta racionalizálni, hogy nincs jogi köze a témának. Már hogyne lenne ? Pont ma amikor napi szinten is hírekben van a melegek élettársi kapcsolatának egyenlő módon való elismerése ?
Na jó, nem is írok többet, mert aztán még a végén én is meleg leszek, csak engem azért nem zavar, mert tisztában vagyok az érzéseimmel, és mondhatja aki akarja, max. jót nevetek magamban, de uilyen agresszív megnyilvánulásaim nem lesznek, az is biztos, mint az állítólag művelt és okos jogász uraknak vagy nem tudom kik írtak ide be ilyen förtelmes hülyeségeket.
Úgyhogy legyen szíves legalább Ön ne nézzen már hülyének mindenkit, hogy a "stílus" ... persze-persze .....
Na most lehet ezt is cenzúrázni !
Tisztelettel: Kiss Viktor
A témakör újra nyitva, de kérem a Fórumozókat, hogy maradjanak a tisztességes társalgás keretei között.
http://www.jogiforum.hu/forum/21/12053
A Miért van ma is MELEG!!! témakör végleg lezárva.
Az életbiztositás topik hasznos hozzászólásai továbbra is a témakör oldalán olvashatóak: http://www.jogiforum.hu/forum/31/4878
Sajnálattal látom, hogy az Életbiztosítás topic meg lett semmisítve. Hasznos hozzászólásai eltűntek a haszontalanokkal együtt.
A téma valódi jogi probléma, rengeteg munka, új felismerés volt benne, és pótolhatatlan. Ha csak a személyeskedő mondatokat törölték volna, elég lett volna.
Mindenesetre megköszönöm a részvétel lehetőségét, mert megerősödtt bennem, hogy a témát jól felismertem, annak ellenére, hogy laikusoktól kaptam áltanácsokat. A sarkalatos pontok, problematikus helyek így is felszínre kerültek.
Reményemet fejezem ki, és kérem a T. Főszerkesztő urat, hogy kevesebb húzással helyezze vissza a fórumot nem személyeskedő hozzászólásait. Amúgy sem ismerhetők fel konkrét személyek az aliasok mögött.
Ha kérésem nem talál befogadásra, kérném szépen a topic hozzászólásait emilemre megküldeni, mivel nem volt lementve.
Kedves Bandi1,
A kérdéses hozzászólásokat töröltük.
Kedves Foszerkeszto Ur,
Az Egyetlen ügy sincs az emberi jogi főbíróság előtt a budapesti zavargásokkal kapcsolatban c. cikkben velemenyem szerint felrevezeto lehet, hogy nem emlitik a Strassbourg ele kerult Bukta es Masok kontra Magyarorszag ugyet.
Bukta es Masok nyertek a pert, es - bar laikus vagyok - feltetelezem, hogy igen fontos az aktualis gyulekezesi torvenyre nezve, hiszen a dontes szerint a magyar torvenyek utkoznek az europaiakkal, melyek szerint "békés gyülekezésnek feloszlatása nem tekinthető szükségesnek egy demokratikus társadalomban..."
Ha valaki nem koveti az esemenyeket, a cikk alapjan azt hiheti, hogy eddig meg egy, a temaba vago ugy sem kerult a jogi fobirosag ele.
Tisztelettel,
AB
Tisztelt Főszerkesztő Úr!
Javaslom Tamás123-tól "elvenni" a további szót, lásd a "gyermek láthatási jog" c. topic, mert már megint elereszette magát...
Nem azt mondom, ha konkrét jogi problémával fordul a Fórumhoz ne kapjon rá lehetőséget, nem, hanem az egyéb az irományaival minden józan érzésű embert provokál, aztán a partatlan vita...
Köszönöm a figyelmet.
"Lisa"
Köszönöm.
Egyben köszönöm, hogy törölték Véső-vel folytatott "beszélgetésünket" is, mert nagyon méltatlan volt, és nem is ide való.
Tisztelt Főszerkesztő Úr!
Megkérem, a Nobody által indított topik törlését, segítség témakörben, költségelvű lakáskálvária címen.
Egyrészt a probléma nem jogi, az Önkormányzat kiutaláskor szerződésbe foglalta jogait és kötelességeit.
Másrészt, mint jóérzésű, hasonló helyzetű, adót fizető honpolgártól, kifejezetten sértőnek találom a "Hölgy" hozzáállását Önnön problémájához, a hozzászólásait inkább nem minősíteném...
Köszönettel
Felháborodott adózó
Tisztelt Felhasználónk, Kedves Silye!
Az Ön által megjelölt topic, illetőleg a Nobody nevű felhasználó által felvetett probléma nem sérti a Fórum szabályzatot, a Fórum moderálási elvei alapján a topicot, illetve Nobody felhasználó hozzászólásait - pusztán a felhasználó hozzáállása okán - nem áll módunkban törölni.
Megértését köszönjük!
Érdekes moderálási elvei vannak a Jogi Fórumnak.
Az, hogy egy másik topicban legazemberezik Rogán Antalt, ezek szerint teljesen OK, azokat, akik ezért szólni mernek, azokat kimoderálják.
Gratulálok!
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02