Tisztelt Impossible!
Van egy rossz hírem: tényleg én vagyok! Igaz, pszichológiai végzettségem is van, ezzel azonban nem dicsekednék, erről csak annyit, hogy állítólag a veréb és a csalogány is ugyanoda járt, csak a veréb estin végezte. Én sajnos ez utóbbi volnék. Jogásznak viszont igazi vagyok, és e minőségemben mondom, hogy elfogulatlanul elolvastam mind az Ön mind a szintén tisztelt Kacsa nevű - feltételezem - úriember és a többiek (például Legislator, aki ha jól sejtem, egykori tanítványom, és akit e minőségében is üdvözlök) hozzászólásait. Ebből nekem az jött le, hogy nem igazán érzékeli, hogy ez nem az ideális fórum az ide nem illő témák (pl. vallási térítés) erőltetésére, mert meglehetősen nagy a közegellenállás. Erről lehet "nem akarni" tudomást venni, de véleményem szerint nem érdemes. Az egyház lényegi tanításait itt hirdetni kb. akkora szereptévesztés, mintha a plébi a vasárnapi szentmisén mondjuk Lukács evangéliuma helyett a Ptk.-ból olvasna fel részleteket, arról nem is beszélve, hogy ami hit kérdése, arról köztudottan nemigen érdemes vitatkozni. Egyetlen mentsége, hogy néha azt tapasztalom, hogy a Ptk. is lassanként hit kérdésévé válik a tárgyalótermekben, de ez már egy másik téma. :-) Szeretettel üdvözli:
dr. Grád Andrásügyvéd - egyetemi tanár1137 Budapest, Szent István krt. 12. I. 5.06-30-280-1846www.kapcsolattartas.hu