Nem keresett topicok


Legislator # 2009.01.19. 15:52

Persze, ha jobban elolvasom a dolgot, úgy értelmezem, hogy ez lett volna az utolsó hozzászólásod? Mert akkor igazán vigasztalhatatlan lennék...


Sunshine after the rain.

bandeeraz # 2009.01.19. 16:04

Sztem Impossible egy provokáció. Ha szépen megfigyeljük, akkor gyakorlatilag egy hét alatt eljutott addig a csavó, hogy saját magának mondott ellent és gyakorlatilag elfogadta, hogy nem a kereszténység az egyetlen igaz hit, csak az neki jobban tetszik.

Értelmiségi brainstorming van készülőben, ha jól látom?

Impossible # 2009.01.19. 17:26

Leg,

csak hogy ne légy elkenődve, majd néha-néha írok az értelmesebbjének :D
A többiekkel csak magamat fárasztom, semmi értelme.

banderaz,

hülyének lenni nem alkotmányellenes, de talán előbb nézd meg, konkrétan minek mondtam ellen, és utána okoskodj, addig pedig csak süketelsz a semmibe. Semminek sem mondtam ellen, ha így látod, akkor vegyél különórákat szövegértésből.

Csipke,

meg kellene ütnötök egy bizonyos szintet ahhoz, hogy értelmét lássam elmenni a találkozótokra.

Legislator # 2009.01.19. 17:35

Imp,

Örülök, hogy nem tűntél el teljesen:-).

bandeeraz,

Valami hasonló készül. Jössz?


Sunshine after the rain.

Kacsa1111 # 2009.01.19. 17:57

avagy buzdító formában: Gyere!:)


Kacsa11

bandeeraz # 2009.01.19. 19:01

Ó te nagy ember!!!!!! Sztem te vagy Jézus!

Grád András # 2009.01.19. 19:20

Üdv Kollégák! Isten hozott mindenkit a fedélzeten! Egész nap tárgyaltam 5 perc szünet nélkül most igyekszem röviden válaszolni. A megjelenésről: Ha rám hallgatnak, mindenki abban jön, amiben jól érzi magát! Akik ismernek, tudják, hogy köztudomásúlag elég hanyag vagyok e téren, enyhén szólva nem vagyok prpszos karakter, pl. a katedrán ülve szoktam előadni, szóval könnyű elhinni, hogy nem fogok frakkot és nagyestélyit várni senkitől. :-) Kedves Csipke! Ha késik, az urak bizonyára porig lesznek sújtva, de azért megvárjuk! :-)

Impossible távolmaradását sajnálnám, de valahol megértem a motivációját, neki láthatólag küldetése van, és ez a közeg erre kevés fogékonyságot mutat. (Én speciel inkább beszélgettem volna vele, pl. a szerintem igenis érdekes témáról, a hit és jogkövetésről.) A sértő megjegyzéseit éppen ezért nem érdemes magunkra vennünk, a frusztráció közhelyszámba megy, hogy agressziót szül, és ezen még a keresztényi szeretet sem változtat. (A pszichológia mint talán írtam is valahol, olyan mint a gravitáció, akkor is működik, ha nem hiszünk benne:)

Mindenkit szeretettel várok csütörtökön 5-től (tehát nem feltétlenül 5-kor!), de azért lehetőleg ne éjfél felé jöjjön össze a csapat! :-) Üdv:


dr. Grád Andrásügyvéd - egyetemi tanár1137 Budapest, Szent István krt. 12. I. 5.06-30-280-1846www.kapcsolattartas.hu

Grád András # 2009.01.19. 19:22

prpszos=poroszos (hanyag nyelven, hanyag: a szanszkrit egy újkori változata)


dr. Grád Andrásügyvéd - egyetemi tanár1137 Budapest, Szent István krt. 12. I. 5.06-30-280-1846www.kapcsolattartas.hu

Legislator # 2009.01.19. 19:30

szanszkrit lol


Sunshine after the rain.

Legislator # 2009.01.19. 19:31

Akkor ha szabad, farmerban és pulóverben mennék, mivel csütörtökön nem dolgozom.


Sunshine after the rain.

Csipke # 2009.01.20. 08:32

Kedves Grád Úr!

Érkezésem hat-hét óra körül várható, addig biztosan elütik az időt valahogy... :)

Impossible,

kissé izzadságszagúra sikeredett a hozzászólásod. Bár nem is vártam tőled többet.


Csipke

bandeeraz # 2009.01.20. 08:44

Igyekszem én is jelen lenni, remélem nem jön közbe zenekari próba:)

Egyébként 6-7ig vagyok az irodában, de közel vagyok, úgyhogy 7 körül ott tudok lenni. Utána nyakunkba vehetjük a várost. A megjelenés részemről munkaruhában lesz, tehát natürlich Armani elől-hátul:D

Iucundus # 2009.01.20. 10:15

Csipke írta Impossible-nak:

"kissé izzadságszagúra sikeredett a hozzászólásod. Bár nem is vártam tőled többet."

Igy nehéz lesz Impit a találkozóra invitálni.

Ez legfeljebb egy sikertelen (és kissé gusztustalan) csipkelődésre alkalmas.

Most már értem miért olyan kíváncsi mindenki Impire...

Iucundus


Ddr

_Wasp_ # 2009.01.20. 10:33

elképzelhető, hogy tudnék menni, feltéve, ha nem zártkörű a buli :D

kíváncsi lennék a fórumlakókra, milyenek is élőben ;)

van valamilyen regisztrációs / belépődíjas kötelezettség, aminek előzetesen meg kellene felelni?


_Wasp_

póker és jogi problémák ingyenes
és felesleges megoldása

Rexor # 2009.01.20. 11:10

Tisztelt Grád úr! Amennyiben még van szabad hely, szeretném jelezni csatlakozási szándékomat a találkozóhoz.

Kacsa1111 # 2009.01.20. 11:16

Kedves Rexor és wasp,

Grád András már kifejtette, ezért merészkedem a nevében válaszolni, hogy nem "zártkörű" a buli, és mindenkit szívesen lát a Szent István körút 12 alatt csütörtök 17órától.


Kacsa11

Impossible # 2009.01.20. 13:11

Tisztelt Grád András,

nem sértegettem senkit sem, egyszerűen az a véleményem, hogy néhány fórumozó nem üt meg egy általam elvárt ideális szintet, ami az értelmes beszélgetéshez feltétlenül szükséges lenne (nem én találom ki, látható itt is). A küldetéstudat-témát már kellően kifejtettem Önnek, de természetesen nyugodtan ismételgesse ugyanazt a továbbiakban. Én végülis távozom a fórumról, szóval több gondjuk velem nem lesz. :D

bandeeraz # 2009.01.20. 13:21

"Általad elvárt szint"? Az az igazság, hogy az olyan vitákban, amikor úgy érzem, mintha egy körnek akarnám elmagyarázni, mi is az az egyenes, kikapcsol a másokáltalelvártintellektuálisszint-érzékelőm. Úgyhogy sorry:)))

_Wasp_ # 2009.01.20. 13:22

Imp,
kár hogy mész, én sajnálom, mégha több dologban szögesen ellentétes is volt a véleményünk. És minden távozó hozzászólóval végső soron szegényebb lesz a fórum. Na de mindegy...

(Nem leoktatás, de vélem: hasznos, ha egy jogász bírja a konfrontációt. Anélkül nehéz.)


_Wasp_

póker és jogi problémák ingyenes
és felesleges megoldása

Impossible # 2009.01.20. 13:37

wasp,

az jó, ha bírja, de ez is olyan, mint a küzdősport: ha jönnek feléd 20-an, inkább elfutsz. :D Amikor rájössz, hogy nincs értelme szembeszállni velük, mert nem tudsz velük mit kezdeni, akkor jön a futás. :D

Leg és néhány (szerintem normális) hozzászóló kedvéért majd néha felnézek, és velük természetesen hajlandó vagyok tárgyalni. :) Egyébként írhatnál a nullenergiás dologról, nem értettem, hogy az micsoda (jogi pályák topic-ban reagáltam).

Csipke # 2009.01.20. 13:39

Kedves Lucundus,

A személyes találkozók nyilván azért is jobbak, mert számos félreértés tisztázható, sőt, talán valahol írtam is (vissza nem keresem most, az fix:)), hogy inkább személyes tapasztalat alapján döntenék a személy megítélését illetően, mint a "hozzászólásaiból".
Én személy szerint nem fogok könyörögni, uram bocsá' aláírást gyűjteni, hogy egy - számomra legalábbis - minősíthetetlen, kioktató stílusban irogató, azonban saját magát illetően túlérzékeny, egy személyes találkozón magát felvállalni nem merő egyén is jelen legyen. Továbbra is megfutamodásnak tartom, hogy bár ő osztja a leghangosabban az észt, pont ő az, aki kerüli a személyes találkozót. És továbbra is tartom azt is, hogy igencsak izzadságszagú, hogy valamiféle magaslatról leereszkedve próbálja magát menteni ebből a nekem elég nyilvánvaló szituációból. Nyilván akik feltétlenül ragaszkodnak ahhoz, hogy személyesen megismerhessék, megteszik a kellő lépéseket (tévedés ne essék, mindenkinek szíve-joga) ezirányban, engem annyira nem mozgat ez a kérdés, hogy most jön-e vagy sem, írni fog-e a fórumra vagy sem. Ő döntése, én meg tiszteletben tartom.

De tiszteletben tartom a megjegyzésedet is a beszólásomat illetően. Én másképp látom. :)


Csipke

_Wasp_ # 2009.01.20. 13:47

Imp, írnék én többet is, de nemrég le lettem osztva, hogy mennyire offtopic volt az a beszélgetés. Ha viszont adsz egy email címet, vagy csinálunk neki valami kötetlen topicot mondjuk a joghallgatók csoport alá, akkor ott tényleg szívesen folytatnám a diskurzust.


_Wasp_

póker és jogi problémák ingyenes
és felesleges megoldása

Rexor # 2009.01.20. 14:04

Érdekes gyerek ez az Impossible, tényleg szegényebb lesz a fórum nélküle :) Azért azt egy kicsit keménynek tartom, mikor valaki azt mondja, hogy egy társaságnak meg kell ütni egy bizonyos szintet ahhoz, hogy ő hajlandó legyen megjelenni a körükben.. Ehhez csak, mint "ősforumos" (miután 2003 óta vagyok itt jelen) csak annyit fűznék hozzá, hogy akik itt hozzászólnak (99%-ban) teljesen kultúrált hangnemben teszik azt. Én itt káromkodással egyáltalán nem, személyeskedéssel pedig csak a legritkább esetben találkoztam.

Erről az oldalról nézve azt kicsit (nagyon) erősnek tartom, ha valaki a fellegekből lenéző császárnak érzi magát itt, aki letekint a pórnépre.

Iucundus # 2009.01.20. 14:08

Kedves Csipke,

megtisztelő, hogy részletesen kifejtetted miért nem változtatsz álláspontodon. Engem viszont az érdekelne hogyan vélekedsz a személyeskedő kritikák dezintegráló hatásáról?

Én személy szerint sokszor összeakadtam Impossible-val. Nem fogadtuk egymás érvelését. Ez szerintem mindkettőnk kudarca, mint ahogy jelen esetben a tiéd is, sajnos.
Az ultima ratio nélküli meggyőzés volna a cél. Részemről legalább is.

Imp valamilyen oknál fogva nem vállalja a megjelenését. Én nem tudom miért, de gondolkodom.

Valójában itt és most csak az számít mit írunk. Mit változtathat ezen az, hogy milyen a szemünk, milyen magasak vagyunk, Armaniban vagyunk vagy a kínai piacon szerzett papíröltönyben (arra az Operabál való, nem?)?


Ddr

Impossible # 2009.01.20. 14:11

wasp,

ok, akkor joghallgatók topic-on belül lesz egy küzdősportos topic, oda várom a nullenergiás dolog magyarázatát. :)