Ügyvédi Szaknévsor - Javaslatok, kérdések


Béres-Deák Attila # 2002.07.31. 17:22

Tisztelt Szilágyi Károly!
Azt javaslom, hogy keressen olyan valakit, aki válaszol minden kérdésre akkor is, hogy ha 'külsős' nem teszi azt meg! Nincs annál kiábrándítóbb, mint egy őszinte kérdés válasz nélkül maradása. Higgye el, hogy ezután a fórum látogatottsága nagyon fel fog lendülni!
Tisztelettel: Béres-Deák Attila
Ui.: A szakértői rovattal kapcsolatos ajánlatomat fenntartom továbbra is!


attika

Szilágyi Károly # 2002.07.30. 20:30

Tisztelt Béres-Deák Attila,

Véleményével részben egyetértek, kérem olvassa el egy párhuzamos témakörben írt válaszomat [url=http://www.jogiforum.hu/forum/topic.cgi?forum=22&topic=19][b:2f63851a89]itt[/b:2f63851a89][/url].

Tisztelettel,

Szilágyi Károly

Béres-Deák Attila # 2002.07.24. 22:03

Nem a szaknévsorba kell bekerülni, hanem az itt felvetett jogi kérdésekhez kellene hozzá szólni az ügyvédeknek. Fel kellene venni a kapcsolatot az ügyfelekkel, netalántán ingyenesen kellene szaktanácsot adni a segítséget kérőknek. Lehetne teljes néven válaszolni, invitálni az ügyfelet, vagy inspirálni arra, hogy az itt leírt konkrét kérdésben keressék meg az ügyvédi irodát.Nem zártkörű klubbot alakítani, ami be is fulladt e weboldalon. Ajánlom nézzétek meg a www.vaminfo.hu oldalt. Vessétek össze, hogy ott milyen válaszokat kapnak az érdeklődők vámügyi kérdésekben és azt, hogy ezen a fórumon milyen válaszokat kapnak a jogi problémával idefordulók. Figyeljétek meg, hogy Két Lotti milyen szakmailag pontos , helytálló válaszokat ad az arra rászorultaknak. Az ügyvédeknek is az ő példáját kellene követnie. Le kell írni a következőt: X Y ügyvéd vagyok, a felvetett problémájára ........ez a megoldás. Elérhetőségem .........Tisztelettel: X Y


attika

Kócoska # 2002.07.24. 18:58

Az ügyvédi szaknévsorba való jelentkezést szélesebb körben kellene propagálni. Sok ügyvéd nem is hallott erről a lehetőségről.


Más az igazság és más a jog.

Hámori Dávid # 2001.09.17. 20:54

Ide várjuk a megújult Ügyvédi Szaknévsorral kapcsolatos javaslataikat, ötleteiket, illetve a használattal kapcsolatos kérdésekre is itt próbálunk meg válaszolni.

Hámori Dávid