Publikációk megjelenítése


Szilágyi Károly # 2007.07.03. 08:22

Kedves kaisha!

Köszönjük az ötletet, az olvasói pontozást mindenképpen be fogjuk vezetni.

kaisha # 2007.06.15. 15:08

Tisztelt Szerkesztők!

Szeretném javasolni, hogy az egyes publikációkat értékelni (pl. 1-5-ig vagy %-osan) lehessen.

Az olvasói értékelések alapján (ami persze mindig szubjektív) valamelyest szűrni lehetne a szakmailag jobb és kevésbé jobb publikációkat, és a szerzők is visszajelzést kapnának írásaikról. Akár fórum topicot is lehetne nyitni adott publikációkkal kapcsolatban, ahol az esetleges kritikáknak hangot lehet adni (szigorúan a szakmaiság keretei között).

üdvözlettel,
kaisha

Dr.Attika # 2006.09.26. 20:26

Kedves "man2:"!
A szerzőnek azért volt fontos, hogy felkerüljön a publikáció, mert sok ember életét határozza meg az abban foglaltak átgondolása az ügyészek , bírák részéről. A sürgetésre azért bátorkodtam, mert a feltöltéskor " hamarosan megjelenítjük" válasz érkezett. A formai ( nyilván helyesírási) korrekciót elfogadom, de a tartalmit nem. Annál is inkább mert a feltöltött 33 oldalból csak 23 jelent meg. Nekem is vizsgálni kell, hogy a megjelent és feltöltött egy és ugyanaz e.
Hogy a VPOP-nál ismersz vámjogászt abban csak azért kételkedem, mert ha van is ilyen az mélyen titkolja kilétét. A mai vezető ( dr. Nagy János altábornagy ) egy vámjogi antitállentum . A beosztottai meg semmit nem tesznek azért, hogy főnöküket felülmúlják. De ennek eldöntését rád bízom. Fedd fel neved, elérhetőségedet. Válaszoljon publikációmra a VPOP-s szakértő , akire hivatkoztál és akkor tiszta a kép. Most borítékolom, hogy nem fog, mert "fosik"- Gyurcsány trágárságai után talán megengedhetően fogalmazok- hogy kirúgják.

Szilágyi Károly # 2006.09.20. 10:07

Kedves man2:

A publikációk lezárásának dátumát rögzítjük, de egyenlőre nem jelenik meg a honlapon.

man2 # 2006.09.19. 20:44

Megjelent. Hurrá. Már csak azt kellene tudni, hogy miért volt ez ennyire sürgős a publikálónak, ha már évekkel ezelőtt megjelent, ráadásul egy ennél lényegesen rangosabb helyen. A több mint 10 éves újságírói-szerkesztői szakmai gyakorlatom alapján mondhatom, hogy a 8 napos "csúszás" nem számottevő, valószínűleg a főszerkesztőnek egyéb dolga is van, mint publikációkat olvasgatni. Ráadásul itt még határidő sem köti. (Bizonyára néhány nap arra ment el, hogy teljesen feleslegesen elhelyezze az "elő és hátborítót" és letíltsa a hozzáférési jogosultságokat.) Egyébként nem hinném, hogy csak egy vámszakjogász lenne ebben az országban... én is ismerek egyet a VPOP-nél, úgyhogy talán engedjük meg Szilágyi úrnak is, hogy ismerhessen egy hozzád hasonló kvalitású jogászt.... A szerkesztői szabadságot pedig jó lenne tiszteletben tartani...ha nem tetszik, nem kell itt publikálni. SZVSZ megjegyezném a főszerlkesztő úrnak, hogy jó lenne azzal a hagyománnyal szakítani, hogy a szerzők nem tüntetik fel a publikációk legutolsó módosításának dátumát. Nagy segítség lenne ez, egy nem szakjogásznak a hatályosság miatt.

Dr.Attika # 2006.09.16. 21:13

Tisztelt dr. Szilágyi Károl Úr!
Még mindíg nem tudta tartalmilag ellenőrizni a publikációmat és ezért megjeleníteni? mi tart ilyen sokáig?
Ha holnap sem kerül megjelenítésre azt kell feltételeznem, hogy Ön nem tartalmilag ellenőriztet, hanem cenzoráltat. Márpedig Öntől ez nyilvánvalóan távol áll.
Üdvözlettel:
Dr. Béres-Deák Attila

Dr.Attika # 2006.09.14. 22:01

Tisztelt dr. Szilágyi Károly Úr!
A publikációt az Önök utasítása szerint töltöttem fel. A rendszer fogadta is és most is ott olvasható, hogy Önök rendszerében megtalálható. Az utolsó mondatával kapcsolatban annyit megjegyeznék, hogy a hamarosan megjelenítjük kitétel Önöktől származik. ( Töltsön fel kérem valamilyen szöveget és egyből látja is ezt a vállalást.) A tartalmi minősítésre vonatkozó kitételével kapcsolatban csak annyit szeretnék megkérdezni, hogy ki(k) végzik ezeket? Van erre Önnek szakjogász gárdája? Egy ilyen publikáció közzétételének az ad értelmet, hogy a jogi tudományokon, szakkérdéseken belül valaki valamilyen kérdésben jobban elmerült az átlaghoz képest és ezen elmerülése kapcsán olyan következtetésre jutott amit megosztani kíván szakmája, tudománya művelőivel.
Az általam feltöltött publikációval kapcsolatban csak annyit jegyeznék meg, hogy a CÉG ÉS JOG szakmai folyóirtaban több évvel ezelőtt megjelent értekezésemre, doktori szakdolgozatomra több mint hét éves igazságügyi vámszakértői tapasztalataimra alapozott. Ön vagy Önnek valamelyik munkatársa bír olyan kvalitással, hogy tartalmilag minősíthetné ezt a munkát? Nem hiszem. Úgyhogy kérem vagy a szakmai cenzorációt vagy a hamarosan megjelenítjük kitételt mellőzze a publikációk megjelenítése során.
Tisztelettel:
Dr. Béres-Deák Attila

Dr.Attika # 2006.09.14. 19:02

Köszönöm válaszát.

Szilágyi Károly # 2006.09.14. 13:44

Köszönjük jelentkezését!

Publikációkat emailben megküldve vagy regisztráció után feltöltve fogadunk.

A beküldött írásokat tartalmi és formai minősítés után ill. annak függvényében helyezzük el.

Az írások online publikálásának nincs kötött határideje.

Dr.Attika # 2006.09.13. 21:46

Tisztelt Üzemeltetők!
Azt szeretném megkérdezni, hogy ha egy feltöltött publikáció a "hamarosan megjelenik" választ követő két napon belül sem kerül a honlapra annak az az oka, hogy a publikáció nem felel meg e magas szinvonalú jogászi műhely által támasztott követelményeknek?

Várom megtisztelő válaszukat,

Tisztelettel:
Dr. Béres-Deák Attila