Köszönöm!
Off - topic
gratulálok!
Ha erre is ki terjesztjük a névnapokra alkalmazott egy hetes szabályt, akkor már nem. :)
Elseje óta praktizálok.
Kedves kbs,
ezt úgy kell érteni, hogy lehet gratulálni?:)
Kacsa11
Most már ne. :)
inkább a szakvizsgát kellene eltörölni, mint az ügyfélfogadási rendet :D
Sziasztok!
Közérdekű: Megváltozott a Jogi Szakvizsga Bizottság Titkárságának ügyfélfogadási rendje március 1-től.
A nyitva tartás hétfőn 13-15 óráig és szerdán 9-12 óráig.
Szóval már nincsenek pénteken és az új nyitva tartást sehol nem találtam, ezért szépen potyára mentem oda pénteken.
bocsánat, az "egyik" lemaradt.
Sunshine after the rain.
hazudozott össze-vissza, ezen nincs mit szépíteni, épelméjű ember nem állítja az ellenkezőjét a nyilvánvaló igazságnak
Én nemzetközileg is elismert magyar filozófusokról beszéltem, akiből szerintem nem túl sok van (hirtelen Hamvas Bélán és Lukács Györgyönk kívül más nem is jut az eszembe). Mint lentebb említettem ezt a szópárbajt én sem nagyon értettem, főleg azt nem, hogy mi a fenének kezdett el politizálni. Ennek ellenére én nagyon tisztelem Heller Ágnest, engem alapvetően érdekel a mondanója. Ez nem sikerült neki túl jól, ez van.
"...minden idők legnevesebb magyar filozófusát..."
Talán Lukács Györgyről ez mondható (úgy értve, hogy magyar iskolába járt, itt nőtt fel, de aligha érezte magát magyarnak, mint ahogy Heller sem) de ő is szégyen, pár kivénhedt nyugati marxistán kívül nem sokakat érdekel.
Sunshine after the rain.
Rexor,
felőlem lehet kisbuddha is, akkor is kezeltetni kéne, nézd meg, miket beszél.
Hát, ez valóban minden idők egyik legnevesebb filozófusához igazított árfolyam.
"Biztos sokakat érdekel még a mondandója."
Azért ha így folytatja, a 10milliós megbízási szerződéseket rövidesen a Mórickától fogja kapni...
Rexor ne ironizálj
Nem elmebetegség, hanem időskori szellemi leépülés, demencia. Mindegy, az is beszámítási képességet kizáró körülmény. Biztos sokakat érdekel még a mondandója.
Imp: finoman szólva kissé kevés ahhoz, hogy elmebetegnek nevezd minden idők egyik legnevesebb magyar filozófusát. Az egy másik igazság, hogy miért kell lesüllyednie a politika szintjére, ezt nem is nagyon értettem.
De hát a szervilis szolgalelkűt jelent.
nem azt mondta, hogy szolgalelkűek, hanem hogy Magyarországon nagyon szervilisek a hatalom iránt. Azért nem mindegy a megfogalmazás, bár nem óhajtom megvédeni, mint ahogy senki mást sem (és támogatni sem kívánok egy politikai oldalt sem). Ami itt megy, színjáték...
Sunshine after the rain.
hunfrakk,
"heló Impi, jól vagy?"
voltam már jobban is.
"a filozófusasszony" valószínűleg elmebeteg, a helyén kell kezelni, ahogy az előző min.elnököt és a társait is.
"ellenállás joga"
a hatályon kívül nem helyezett magyar történeti íratlan alkotmányban is benne van ez...
már az Aranybullában is...ius resistendi
ja még azt akartam megemlíteni, hogy a napokban/hetekben jelentette ki asszem a brit külügyminiszter hogy az ellen a kormány ellen, amely rálő saját népére fel kell lépni. Hát igen, itt 2006 őszén nem történt ilyen...
abban viszont messzemenőkig igaza van hogy "magyarok szolgalelkűek." Úgy fizetik be az adójukat és járulékaikat a "idegen vezetőik" (remélem sikerült nagyon finoman fogalmaznom) zsebébe mint a huzat...
Egyébként a "hovatartozását" is jól mutatja, hogy úgy fogalmazott, hogy "a magyarok...".
"Ez csak az Ön változata, az Ön képzeletének szüleménye." Jah, mint ahogy hunfrakk kedves kis rajzfilm meséje is csak a képzelet szüleménye, aminek semmilyen valóságalapja nincs...
heló Impi, jól vagy?
nagyjából egyetértünk
a filozófusasszony nem mondaná azt, hogy "kár vele foglalkozni", ha az ő vonatkozásában fordítottan történt volna ilyen nemzetközi megnyilvánulás

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02