gondolom ismeritek a "jó pap holtig tanul" mondást
mi van a pap sírkövére írva?
gondolom ismeritek a "jó pap holtig tanul" mondást
mi van a pap sírkövére írva?
Nem jelölt, (de azt a rögös utat is nagyon szükségesnek-fontosnak tartom és becsülöm is elszenvedőit) de sokat látott és halott...
Márton személyedben egy ügyvédjelöltet ismerhetünk meg? Onnan ez a rossz tapasztalat?
Iwikó
Észak-ír, a dél olvas, a nyugat fejlődik, a kelet megmagyarázza
" .. de boldogok, mert az angolok nem
érzik jól magukat."
Ez mennyire igaz az írekre:D
"You have to live the way you think, otherwise you'll end up thinking the way you lived."
Vivi
Sajnos valóság alapja van...
Ildikóka82
Pedig sietségembe az amerikai csomagolást a vége előtt elfelejtettem belírni...hátha még az afrikai és dél-amerikai országok lakóiról is kéne...de inkább ne!
Márton a fellebezős vicc nagyon tetszett !!:D:D
"You have to live the way you think, otherwise you'll end up thinking the way you lived."
Imp:
nehéz megmondani..eddig semmit:D
Jajj neee Márton, fáj a hasam a nevetéstől :)
Nils a bolgárok szendeségéről én sem tudtam :D
Iwikó
Ildikóka82
A történeted így lenne teljes a szigeten:
Az olaszok a franciázás után, német sört vedeltek és utána görög dinnyét ettek, a tartalmát pedig 3 percen belül az angol wc-be ürítették, mivel elfelejtették, hogy előtte ebédre bolgár konzerv paradicsommártással megöntözött kínai csirkét is fogyaszttak, de angolul volt rá-ír-va a lejárt szavatossági idő.
A bolgárok ilyen romantikus lelkek? :)
Hát Imp, a kitartást a javadra kell írni :)
Iwikó
Vivi,
"Ildiben azt kedvelem, hogy mindig olyan vicceket ejt meg amit nem hallottam még"
és bennem mit kedvelsz? :D
Jelölt a tárgyalásról visszatérve szomorúan kijelenti:
A legutóbbi tárgyaláson győzött az igazság!
Mire az ügyvéd: semmi baj majd fellebbezünk!!!
Köszi Vivi, igyekszem. :)
Nekem nagyon fontos a nevetés, egyszerűen nem bírom (néha persze muszáj...) elviselni a sótlan, mísz embereket,akik nem értékelik a humort.
Egy csodásan magányos szigetre a következő embercsoport vetődik egy hajótörés miatt: két olasz, két francia, két német, két görög, két angol, két bolgár, két kínai, két amerikai és két ír férfi, továbbá minden nációból egy nő. Egy hónap elteltével a semmi közepén lévő magányos kis szigeten a következő furcsaságok észlelhetők:
anyjával való kapcsolatát, és kövérnek látszik a pálmafák mellett, és ezen az sem változtat, hogy itt nem kell adót fizetni.
érzik jól magukat.
Szóval ennyit a sztereotípiákról... :)
Iwikó
Ildiben azt kedvelem, hogy mindig olyan vicceket ejt meg amit nem hallottam még, ez tetszett:
" * Nagyon berúgtam az éjjel, így nem emlékszem, hogy veled szeretkeztem a kamrában?
* Hány órakor?"
lol!!
Leg, kit? :)
Vivi sejtettem, hogy Te értékelni fogod! :)
Hatalmas buli után így szól a férj a feleségnek:
*
Egy házaspár üldögél egy üveg bor mellett és beszélgetnek. Azt mondja a
férj:
*
Csávó kilép a nyilvános wc-ből,odalép hozzá egy nő.
*
Az öregasszony elkíséri orvoshoz az öregembert, mert az rosszul hall. A vizsgálat végén azt mondja az orvos:
Az öreg odafordul az asszonyhoz:
*
A kishivatalnok beront a főnökéhez. Kinyújtja a nyelvét, az arcába önti a kávéját, és a fejére húzza a papírkosarat. Ekkor benyit egy
kollégája:
*
Hajnalban felkel a megszállott horgász. A felesége így szól hozzá:
De a horgász csak összepakol, fogja a botjait, és elindul. Kint ő is észreveszi milyen rossz az idő, ezért visszamegy. Csöndben levetkőzik, visszabújik az ágyba, és csak annyit mormog:
Erre a felesége:
*
Idős székely házaspár ücsörög a ház előtt. Morfondírozik az öreg:
Iwikó
És ki tudja, hogy KAP kinek a lányát vette el:-)?
Sunshine after the rain.
ez nagyon jó!!!!!:D:D:D:D
Iwikó
:) ELTE-s volt.
Iwikó
Köszönöm. :)
Nils
Iwikó
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02