Ez jól hangzik. Örülök.
Sunshine after the rain.
Ez jól hangzik. Örülök.
Sunshine after the rain.
Lesz elég szakirodalom, legalábbis már most is vagy 20-30 cikket és 10 nagyobb könyvet találtam, persze mindet angolul. Hálistennek Dr. Ficsor Mihály elég nagy guru a témában, ezért ha nem is magyarul, de angolul az összes könyve meg van, pl a szabadalmi könyvtárban.
Kösz az ajánlást
No, Te is szép témát választottál! Én ugyan nem vagyok benne érdekelt, de biztos, hogy lesz elég külföldi szakirodalom Magyarországon? (Egy ismerősöm Párizs könyvtárainak igénybevételével tudta csak EU jogi /szintén magyar nyelvű forrásokra nem igazán alapozható/ szakdolgozatát megírni). Annyit viszont mondhatok, hogyha valami EU-s jogforrást nem találsz a világhálón, és az Ogy. könyvtár EU Dok. és Inf. Központja sem segít, akkor válaszd az ELTE ÁJK EU Dok. és Kut. Központját (ELTE ÁJK NMJ és EU Gazd. Jogi Tsz., 1053 Bp. Egyetem tér 1-3. III. emelet 312.), most nincs ott könyvtáros (2003. decemberéig én voltam), de valaki tud segíteni.
Sunshine after the rain.
Tisztelt Mindenki!
Ötödévesként szakdogát írok a "közös jogkezelés az EU-ban" címmel. A teljesen konkrét téma még szűkítés alatt.
Ha netalántán valaki más is érdekelt a közös jogkezelés területén, az a javaslatom, dolgozzunk össze, mármint a forráskutatásban.
Mivel magyar nyelven szinte egyáltalán nincs szakirodalom, esetlegesen a szakmai vélemények ütköztetése is hasznos lehet mindenki számára.
Üdvözlettel: Hajdu Csaba
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02